FILMEZZUNK.HU
Itt az új Tucatjával olcsóbb film magyar szinkronos előzetese!

Itt az új Tucatjával olcsóbb film magyar szinkronos előzetese!

2388

Itt az új Tucatjával olcsóbb film magyar szinkronos előzetese!

Magyarul is láthatjuk az új Tucatjával olcsóbbat! A Disney remake-et készített a streamingplatformjára a Tucatjával olcsóbb című komédiából, aminek az eredeti verziója 1950-ben jött ki. 2003-ban aztán készült egy feldolgozás Steve Martin és Bonnie Hunt főszereplésével, ami annyira sikeres volt, hogy egy folytatást is kapott. A Disney a 20th Century Fox bekebelezésével jutott az feldolgozásjogokhoz.

A történet egy párosról szól egyébként, akinek váratlanul a nyakába szakad 12 gyerek. Az új verzióban Zach Braff és Gabrielle Union lesz ez a páros. Előbbit a Dokik című vígjátéksorozatból, vagy A régi környék című filmből ismerhetik a magyar nézők. Uniont számtalan dologban láthattuk már a Hajrá, csajok!-tól a Bad Boys 2-n át egészen a 10 dolog, amit utálok bennedig.

A filmet Kenye Barris írta, aki a Feketék Fehéren vezető írója, a Csajtúra és a Boszorkányok forgatókönyvírója, emellett pedig az Amerikába jöttem 2 forgatókönyvét is neki köszönhetjük. A remake rendezője pedig Gail Lerner, aki számtalan Feketék Fehéren epizódon dolgozott Barrisszel.

Emlékszel még a cuki ikerpárra a Tucatjával olcsóbb című filmből? Így néznek ki napjainkban!

(Via hamuesgyemant.hu)


Article Tags: · · ·