FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Nicolas Cage új filmje, amiben Nicolas Cage-t alakítja!

Magyar szinkronos előzetest kapott a Nic Cage és A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya

1196

Magyar szinkronos előzetest kapott a Nic Cage és A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya

Nicolas Cage új filmjében saját magát alakítja! Nic Cage megint valami egészen eszement filmmel rukkolt elő: itt a Nic Cage és A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya (The Unbearable Weight of Massive Talent) magyar szinkronos előzetese! A színész a karrierje legjobb kritikáit kapta tavaly a Pig című filmben nyújtott alakításáért. Következő produkciójában viszont már azt a szerepet játssza majd, amelyre egész eddigi karrierje során készült: önmagát.

A The Unbearable Weight of Massive Talent (Nic Cage és A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya) című meta akció-vígjátékban Cage saját maga kitalált változatát, Nick Cage-et alakítja, aki elfogad egy 1 millió dolláros ajánlatot, hogy részt vegyen egy szuperrajongó (akit a Trónok harca és A mandalori sztárja, Pedro Pascal alakít) által rendezett nagyszabású születésnapi partin.

Nic Cage és A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya úgy hirdeti magát, mint “a valaha készült legNicolasCage-ebb film”, olyan klasszikusaira való utalásokkal kiegészítve, mint a Con Air – A fegyencjárat vagy A szikla. A film 2022. május 22-én debütál a hazai  mozikba.

16 egykori világsztár, akik eltűntek a radarról

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·