FILMEZZUNK.HU
Sean Penn komolyan elgondolkodott azon, hogy ő maga is fegyvert ragad Ukrajnában

Sean Penn komolyan elgondolkodott azon, hogy ő maga is fegyvert ragad Ukrajnában

671

Sean Penn komolyan elgondolkodott azon, hogy ő maga is fegyvert ragad Ukrajnában

Sean Penn 2021. novembere óta forgatott Ukrajnában dokumentumfilmet, a színészt azonban az idén februárban megindult orosz invázió sem tudta sokáig eltántorítani attól, hogy elhagyja az országot.

Sean Penn Ukrajnában forgat filmet az Ukrajna ellen indított orosz hadműveletről

Penn nemrégiben arról is nyilatkozott, hogy mielőtt csakugyan távoztak volna a stábbal a háború sújtotta Ukrajnából, komolyan elgondolkodott azon, hogy ő maga is fegyvert ragad, hogy részt vegyen a harcokban. A Fox News “Special Report” című műsorban adott legfrissebb interjújában Penn most azt is elárulta, hogy végül Robert O’Brien volt nemzetbiztonsági tanácsadó bírta őt rá a távozásra. A színész elárulta, hogy már korábban is figyelmeztették, hogy ne menjen Ukrajnába.

“Robert O’Brien úrral kommunikáltam egész idő alatt. Ő természetesen sokkal jobban ismeri az országot, mint én. Mi úgy gondoltuk, hogy minden rendben lesz, bármi is történik. Nem hiszem, hogy bárki is tagadni szerette volna azt a gondolatot, hogy a háború meg fog történni. Aztán egyszer csak azt hallottam a volt nemzetbiztonsági tanácsadótól, hogy húzzak a pi***ba”

– jegyezte meg a színész. A színész azt is elárulta, hogy közvetlenül a háborús konfliktus kitörése előtt még sikerült találkozni Volodimir Zelenszkij elnökkel.

“Amikor a következő alkalommal láttam őt, már terepszínű ruhában volt, a világ pedig megváltozott”

– tette hozzá Sean Penn, majd elmondta, hogy amint a körülmények lehetővé teszik, visszatér Ukrajnába.

Sean Penn lánya dögös nővé érett: Friss fotókon a 30 éves Dylan Penn

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·