FILMEZZUNK.HU
Sajnos most már biztos: Johnny Depp nélkül jön a következő Karib-tenger kalózai-film

Biztosra vehető, hogy Johnny Depp Amber Heard vádjai miatt bukta el A Karib-tenger kalózai 6-ot

1321

Biztosra vehető, hogy Johnny Depp Amber Heard vádjai miatt bukta el A Karib-tenger kalózai 6-ot

Javában zajlik Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perének a tárgyalása Virginiában, és ezen már kiderült pár csúnya részlet mindkét félről, valamint arról is, hogy miért ment füstbe A Karib-tenger kalózai-sorozat folytatása legalábbis a sztárral a Fekete Gyöngy fedélzetén. Depp ügynöke egyenesen azt állítja, hogy Jack Sparrow-t az atlantiszi Mera (Aquaman) nyírta ki, azaz Heard tehet arról, hogy annyi lett a Disney sikerfilmsorozatának.

Johnny Depp a bíró előtt vallott: „Nem engedték, hogy igazam legyen, nem engedték, hogy hangom legyen”

A tárgyaláson nemrég a Creative Artists Agency tagja, Johnny Depp egykori ügynöke, Christian Carino is tanúvallomást tett. Carino eskü alatt azt vallotta, hogy véleménye szerint Amber Heard vádjai és rágalomhadjárata nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Depp legnagyobb franchise-ából is kiessen. Az ügynök elismerte, hogy bár konkrétan A Karib-tenger kalózai producereivel és forgalmazóival nem beszélt Jerry Bruckheimer kivételével, ám sok bennfentessel, kollégával és stúdióvezetővel meg igen, akik mind azon az állásponton voltak, hogy Johnny Depp a Heard-ügy miatt veszítette el Jack Sparrow-t. A színésznő ügyvédje, Elaine Bredehoft meg is ragadta az alkalmat, hogy tisztázza: akkor ezek szerint Bruckheimer soha nem állította azt Carinónak, hogy Depp márpedig nem játszhatja el újra a bohókás kalózkapitányt azért, amivel védence vádolja őt. Christian Carino kénytelen volt bólogatni.

Nyilvánvaló hazugságon kapták Amber Heardöt és képviselőit a bírósági tárgyaláson

Fel is merült ennek kapcsán, hogy mennyi gond volt Johnny Depp-pel a 2017-es A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja forgatásán Ausztráliában. Carino bevallotta, hogy ügyfele valóban elég flegmán viselkedett annak idején, de ez jellemző volt rá egész életében minden téren, nemcsak a filmjei gyártása során, azaz ehhez már hozzászokhattak a partnerei, munkatársai, főnökei. Christian Carino egyébként 2016 és 2020 között volt Depp ügynöke, de egy időben egyszerre képviselte őt és Amber Heardöt – utóbbival éppen a jogi háború kezdetén szakította meg kapcsolatát.

Johnny Depp nemrég maga vallotta azt a tárgyaláson, hogy azok után, hogy a Disney számára nem kívánatos személy lett, még százmilliós ajánlatért sem vállalná el többé Jack Sparrow szerepét, bár szeretett volna méltó módon elbúcsúzni a karaktertől, sőt nem állt volna meg a hatodik rész után sem, ha máshogy alakulnak a dolgok. Igaz, SMS-ei alapján Amber Heard védője azt akarta bebizonyítani, hogy valójában már az ügy előtt elege volt Deppnek a franchise-ból.

Nyilvánvaló hazugságon kapták Amber Heardöt és képviselőit a bírósági tárgyaláson

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·