FILMEZZUNK.HU
Jön az élőszereplős Chip és Dale-film, amelyhez itt az új előzetes!

Jön az élőszereplős Chip és Dale-film, amelyhez itt az új előzetes!

2537

Jön az élőszereplős Chip és Dale-film, amelyhez itt az új előzetes!

Visszatér a Csipet Csapat! A Ted Stone és Alan Zaslove által kitalált Chip and Dale: Rescue Rangers (hazánkban Chip és Dale – A csipet csapat néven futott évekig) című animációs sorozat 1989-ben került képernyőkre, ami után három évadot élt meg a Disney Channelen. Az élőszereplős/animációs film már 2014 óta fejlődik, akkor Robert Rugan írt hozzá forgatókönyvet és meg is rendezte volna a produkciót. 2019-ban Akiva Shaffer váltotta őt. Az új változathoz Doug Mand és Dan Gregor (Dolittle) írta meg a forgatókönyvet és amihez most ti is megleshetitek a vadonatúj előzetest:

A két címszereplőt, Dale-t és Chipet Andy Samberg és John Mulaney szólaltatja meg. Az alkotás május 20-án debütál a streamingplatformon, ami nálunk is elindul a nyáron, így szinkronizált változat is várható.

Akiva Shaffer direktor nemrég egy képet is posztolt a produkció háza tájáról, amin a film csapója látható, és amiből az is kiderül, hogy a fényképezésért Larry Fong operatőr a felelős. Fong fényképezte a Kong: Koponya-szigetet és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmet is.

15 meseszereplő, aki mintha a valóságban is létezne

(Via Acinemániás)


Article Tags: · · · · ·