FILMEZZUNK.HU
Ana de Armas főszereplésével jön a John Wick spinoffja, a Ballerina

Ana de Armas főszereplésével jön a John Wick spinoffja, a Ballerina

806

Ana de Armas főszereplésével jön a John Wick spinoffja, a Ballerina

Lionsgate tervei szerint jövő nyáron kezdik el forgatni a John Wick spinoff filmet, a Ballerinát. A CinemaConon mutatták be a várva várt John Wick: Chapter 4 folytatásának első felvételeit, amelyeken a rajongók láthatják, hogy Keanu Reeves címszereplő bérgyilkosa ismét azt csinálja, amihez a legjobban ért. A felvételen látható, ahogy Reeves két gengszterrel száll szembe egy művészeti galériában, és mindkettőjüket nunchakuval a kezében győzi le.

Ana de Armas főszereplésével jön a John Wick spinoffja, a Ballerina

Kiderült az is, hogy mit terveznek a Ballerina című, régóta várt John Wick-spinoffhoz, amelynek Ana de Armas lesz a főszereplője. A film egy bérgyilkosnak nevelt fiatal nőt követ, aki bosszút áll a családját megölő bérgyilkosokon. Már korábban is pletykálták, hogy Armas lesz a film főszereplője, de a Lionsgate hivatalosan is megerősítette a CinemaConon. A film forgatása végül idén nyáron kezdődik, miután először még 2017-ben számoltak be róla. A Ballerina rendezője Len Wiseman (Underworld) lesz Shay Hatten (John Wick: 3. fejezet – Parabellum) forgatókönyve alapján. Chad Stahelski, aki mind a négy John Wick-film rendezője, Basil Iwanykkal és Erica Lee-vel együtt lesz a Ballerina producere.

Ana de Armasnak ez lesz az egyik legnagyobb szerepe eddig, bár több más izgalmas projektje is készülőben van. Marilyn Monroe-t fogja alakítani a Blonde című NC-17-es életrajzi filmben, amely még idén megjelenik a Netflixen. Előtte a rajongók először Ryan Gosling és Chris Evans oldalán láthatják Armas-t a Russo testvérek The Gray Man című akcióthrillerében, amely júliusban érkezik a Netflixre. Armas emellett újra együtt lesz Evansszel Dexter Fletcher közelgő romantikus akciófilmjében, az Apple TV+-ra készülő Ghostedben. A Ballerinának még nincs hivatalos megjelenési dátuma, de 2022 nyarán kezdődnek a főforgatások. A rajongók sok késés után a John Wick: Chapter 4-et is megnézhetik, amikor az a folytatás végre 2023. március 24-én a mozikba kerül.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Ana de Armas-ról

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · · ·