FILMEZZUNK.HU
Meglepő! Visszavonul a filmezéstől Andrew Garfield

Meglepő! Visszavonul a filmezéstől Andrew Garfield

638

Meglepő! Visszavonul a filmezéstől Andrew Garfield

Az utóbbi évben Andrew Garfield hatalmas lendülettel vetette bele magát a munkába, tehát nem csoda, hogy egy kis szünetre vágyik. Elmondása szerint most visszavonulásra van szüksége, így nem vállal új szerepeket a közeljövőben. Mi vezette erre a döntésre?

ANDREW GARFIELD: “A legkönnyebb dolog szerelembe esni Jézus Krisztussal”

A 38 éves színész a karrierje csúcsán tart. Az utóbbi egy évben három nagy sikerű filmben szerepelt — Pókember: Nincs hazaút, Tick, Tick… Boom! és a Tammy Faye szemei —, valamint egy sorozatban, az Under the Banner of Heavenben is feltűnt. Produkcióit sorra jelölték különböző díjakra és rengeteg elismerésben részesült alakításaiért. Elmondása szerint viszont most magára szeretne fordítani egy rövid időt, hogy kicsit hétköznapi emberként élhessen.

„Igazából nagyon örülök és izgatott vagyok, hogy csendes és nyugodt lehetek, és szánhatok egy kis időt arra, hogy csak legyek. Nagyon fontosnak érzem ezt most, különösen a rengeteg teljesítmény után, a megannyi világban való jelenlétet követően, és hogy tömérdek energiát adtam olyan dolgoknak, amikért nagyon lelkesedem. Ennek ellenére egyfajta újratöltésre van szükségem, hogy hitelesen folytathassam a munkát anélkül, hogy úgy érezném, valamilyen módon lépést kell tartanom”

— olvashatjuk Garfield szavait a Deadline cikkében. Nyilatkozatában leszögezte, hogy kiváltságosnak érzi magát, hiszen olyan élethelyzetben van, hogy meghozhat hasonló döntéseket a karrierjében. Pozitív példának Simone Biles tornásznőt említette, aki képes volt megállni egy ponton, és kimondta, hogy nem szeretné megcsinálni a következő ugrást a saját testi épsége érdekében.

“Mi a legkönnyebb dolog az életben? Szerelembe esni Jézus Krisztussal!” – Andrew Garfield

(via In.hu)


Article Tags: ·