FILMEZZUNK.HU
Újabb kőkemény akciófilm a láthatáron - Befutott Az elfogás első előzetese!

Újabb kőkemény akciófilm a láthatáron – Befutott Az elfogás első előzetese!

1485

Újabb kőkemény akciófilm a láthatáron – Befutott Az elfogás első előzetese!

Elsa Pataky, Chris Hemsworth felesége megmutatja, hogy ő is képes arra, amire a férje, ha akciófilmről van szó. Itt Az elfogás magyar feliratos előzetese.

A Matthew Reilly rendezésében, valamint Reilly és Stuart Beattie közös forgatókönyvéből készült Az elfogás főszereplője Pataky JJ Collins kapitányt alakítja, aki egy magányos nukleáris rakétaelhárító bázist védi a Csendes-óceán közepén, miután mondvacsinált okból kirúgták álmai állásából a Pentagonban. Amikor aztán egy összehangolt támadás fenyegeti a bázist, Collins szembekerül a karizmatikus Alexander Kesselrel (Luke Bracey), az amerikai katonai hírszerzés egykori tisztjével, aki egy végzetes akciót akar végrehajtani. Mivel az óra ketyeg, Collinsnak évek óta tartó taktikai kiképzését és katonai szakértelmét kell felhasználnia, hogy eldöntse, kiben bízhat, és megakadályozza, hogy Kessel és titkos zsoldosai végrehajtsák csavaros és szörnyű küldetésüket…

Kicsit úgy fest az egész, mint a Die Hard és A szikla szerelemgyereke, de két ilyen kultfilmből nem szégyen inspirálódni, Elsa Pataky pedig iszonyú keménynek tűnik. Az elfogás június 3-án kerül fel a Netflixre.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Chris Hemsworth Hulk Hogan szerepére

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·