Megható! Danny Trejo a magyar anyukáknak üzent Anyák napja alkalmából

Megható! Danny Trejo a magyar anyukáknak üzent Anyák napja alkalmából

657

Megható! Danny Trejo a magyar anyukáknak üzent Anyák napja alkalmából

Danny Trejo számtalan filmben – többek között a Desperadoban – alakította a rossz arcú bűnöző vagy a félelmetes verőember szerepét, de a valóságban jókedélyű és kedves ember, akit manapság a finom tacoi és a fánkjai miatt emlegetnek a legtöbbet Los Angeles-ben. Mostantól viszont a magyar anyukák is meleg szívvel gondolhatnak rá… A színésszel Santa Monicában találkozott a Glamour stábja, ahol sikerült is nekik néhány mondat erejéig megszólítani az egykori akciósztárt.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás akciósztár, Danny Trejo

A Glamour beszámolója szerint Danny Trejo rendkívül közvetlenül viselkedett mindenkivel, minden asztalhoz odaült, régi ismerősként beszélgetett a vendégekkel, válaszolt minden kérdésre és mindenkivel fotózkodott. Láthatóan a személyzettel is hasonlóan jó viszonyt ápol, ha kellett őket is örömmel kisegítette, kivitte a rendelt ételt a vendégeknek, ki-be járkált a konyhába és közben a vendégek gyerekeivel is kedvesen eljátszott. Ha már így hozta az alkalom, megkérték, hogy – habár Magyarországon egy héttel korábban ünnepeljük az Anyák napját – azért küldjön a magyar anyukáknak is egy rövid köszöntést. Danny megkérdezte, hogy hogyan mondjuk magyarul a “Boldog Anyák napját!”, de aztán nevetve közölte, hogy teljesen lehetetlen, hogy magyarul próbálkozzon meg az üzenettel. Aztán angolul a következőket mondta:

“Boldog, boldog Anyák napját, különösen a magyar anyukáknak!”

Ha valaki Los Angeles-ben jár, érdemes felkeresni valamelyik Trejo’s Taco-t, mert a színész híres arról, hogy gyakran megfordul az éttermeiben és komoly esély van arra, hogy személyesen is összefut vele az ember. Nem mellesleg pedig Danny éttermei igazi autentikus mexikói ételekre specializálódtak. Nála hitelesebb arc pedig nem is kínálhatná csípős salsát, a burrito-t vagy a tacokat.

Danny Trejo a saját életét kockáztatva mentett ki egy kisfiút a felborult autóból

(Via Glamour)


Article Tags: ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download