FILMEZZUNK.HU
Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun folytatásában!

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun folytatásában!

681

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun folytatásában!

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres félmeztelen röplabdázós jelenete és a pilóták férfiak kakaskodása az öltözőben. A szerelem sem hiányzott belőle, akkor Kelly McGillis vitte a romantikus szálat, a feladatot most Jennifer Connelly örökölte a Top Gun: Maverickben: gyermekét egyedül nevelő anya, aki kocsmát működtet a légibázison.

A színésznőnek ehhez tökéletesen el kellett sajátítania a csapolás művészetét, mert milyen kocsmárosné azt, aki kilöttyinti a sört. Connelly azt mondja a kötelező szerelmi jelenetről, hogy eléggé visszafogott.

“Az intimitásra koncentráltunk, azt kellett érzékeltetnünk, milyen szerepet töltünk be egymás életében. Ez leginkább bevezető jellegű, játékos ágyjelenet sok humorral, és azt domborítja ki, hogy a karakterem pozitív személyiség, és miként indul el a boldogság felé.”

– árulta el a színésznő a Varietynek. Mivel Connelly karaktere nem pilóta, nincs repülős jelenete, ő akkor kerül veszélybe, amikor egy robogó motorcsónakban száguldanak a háborgó tengeren. A színésznő ezt úgy gyakorolta, hogy otthon felállt az asztalra, a gyerekei körbeugrálták és vízzel spriccelték, ő pedig mondta a szövegét. A jelenetet föl is vették videóra, olyan jól szórakoztak.

Tom Cruise 10 éve nem látta a lányát: ezért hagyta el a családját a híres színész

(UIP Hírek)


Article Tags: · · ·