FILMEZZUNK.HU
Amit a retinol krémről tudni érdemes (x)

Amit a retinol krémről tudni érdemes (x)

670

Amit a retinol krémről tudni érdemes (x)

Az arcápolásban vannak olyan hatóanyagok, amikkel gyors és hatásos eredményt lehet elérni. Közülük az egyik a retinol, aminek számos jótékony hatása van az arcbőrre. Éppen ezért erősen ajánlott olyan termékeket használni, amikben megtalálható.

retinol krém nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a bőrünk újra és újra meg tudjon újulni. Emellett számos más pozitívuma is van, ha beiktatjuk a mindennapi arcápolási rutinunkba.

Miért érdemes retinol krémet használni? Mire kell odafigyelni a használatakor? A mostani cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is válaszolunk. Továbbá arról is fogunk beszélni, hogy melyik illóolaj az, amelyik nagy segítséget nyújt a légzéskönnyítésben.

A retinol krém használata 

A retinol nagy segítséget nyújt a faggyútermelés helyreállításában, normalizálásában. Ennek köszönhetően a pattanások, mitesszerek, aknék ellen az egyik leghatékonyabb összetevő. Bátran használd a retinolt tartalmazó krémeket, ha zsírosodásra hajlamos bőröd van és gyakran meggyűlik a bajod a pattanásaiddal.

Emellett a retinol képes arra is, hogy lelassítsa a bőr öregedési folyamatait, ezzel sokkal simábbá, feszesebbé téve. A retinol krém tehát akkor is remek választás, ha a ráncok, illetve szarkalábak ellen keresel hatásos megoldást.

Légzéskönnyítő illóolaj légzőszervi panaszokra 

Sajnos még a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordulhat, hogy beleesünk egy megfázásba vagy influenzába. Tavasszal, illetve ősszel allergiás tünetekre is számíthatunk, ha érzékenyek vagyunk a pollenre, és akkor még nem beszéltünk az asztmáról. Ez utóbbi akár egész évben légzésnehézségeket okozhat.

Ha a fent említett problémákkal küzdünk, akkor minden esetben jól jön egy légzéskönnyítő illóolaj. Belélegezve friss érzetet kelt a légutakban és hatóanyagai révén átjárhatóvá teszi azokat. Így sokkal könnyebben tudunk lélegezni. Kellemes illata a pihenésben, mélyebb, nyugodtabb alvásban is segít.

A 100%-ban illóolajokból készülő légzéskönnyítő keveréket megtalálod a medinatural.hu oldalon.


Article Tags: · ·