FILMEZZUNK.HU
Elvis Presley megelevenedik a vásznon - Vadonatúj előzetest kapott a Királyról szóló mozifilm!

Elvis Presley megelevenedik a vásznon – Vadonatúj előzetest kapott a Királyról szóló mozifilm!

1285

Elvis Presley megelevenedik a vásznon – Vadonatúj előzetest kapott a Királyról szóló mozifilm!

Vadonatúj előzetest kapott az Elvis. A legendás Elvis Presleyről filmet készítenek. Az Elvis-rajongók valószínűleg kisebb extázist élhetnek majd át, mivel a Király szerepét Austin Butler játszhatja. Austin igen közkedvelt a fiatal lányok körében. Olyan filmekben és sorozatokban láthattuk Őt, mint a  Shannara – A jövő krónikája, Volt egyszer egy… Hollywood, Elcserélt lányok vagy a Betolakodók.

A film Presley élettörténetét meséli el, az énekes és rejtélyes menedzsere, Tom Parker ezredes (Tom Hanks) bonyolult kapcsolatán keresztül. A sztori több mint 20 évet ölel fel, elmerül Presley és Parker kapcsolatának bonyolult összefüggéseiben, kiemelve a király felemelkedését, és az amerikai popkultúra változásait. A történetben kulcsszerepet játszik még az énekes egykori feleségének, Priscilla Presleynek (Olivia DeJonge) karaktere is.

A filmben olyan nagy sztárok teszik majd tiszteletüket, mint Tom Hanks, David Wenham, Olivia DeJonge és Luke Bracey. Jó hír, hogy ez a nagy sikernek örvendő alkotás végre nem valamilyen platformon fog megjelenni, hanem kizárólag a mozikban. A produkció eredetileg 2022. június 3-án került volna a mozikba, de a rendező, Baz Luhrmann későbbi időpontot posztolt az egyik közösségi portálján, ahol 2022. június 24-i dátum lett kitűzve.

Szerző: MéziMcFly

Istenbe vetett hitének köszönheti Tom Hanks fia, hogy leszokott a drogokról


Article Tags: · · · ·