FILMEZZUNK.HU
Hivatalos, jön A nemzet aranya 3!

Nicolas Cage főszereplésével készülhet el mégis A nemzet aranya 3. része!

15047

Nicolas Cage főszereplésével készülhet el mégis A nemzet aranya 3. része!

Úgy tűnik, Nicolas Cage kötődése a rajongók által kedvelt karakteréhez, Benjamin Gateshez még nem ért véget. Nicolas Cage alakította Benjamin Gatest, a kincsvadászt A nemzet aranya és a folytatásban, A nemzet aranya: A titkok könyvében. A két film az ő karakterét és társait követte nyomon, akik régóta őrzött, értékes műtárgyakból álló és az Egyesült Államok számára történelmi jelentőségű kincsek után kutattak. Ben Gates küldetése azonban, hogy más ilyen rejtélyes, elrejtett műkincseket is megfejtsen, a második film után félbeszakadt.

A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

A rajongók ennyi év alatt sem tartózkodtak attól, hogy Cage-et és a film producereit a franchise jövőjéről kérdezzék, és egyikük sem tudott érvényes választ adni. Az elmúlt néhány évben a franchise más irányt vett, de Jerry Bruckheimer szerint a régi idők még nem múltak el vége. A Top Gunon keresztül a Reddit-en keresztül egy AMA során Bruckheimer, aki mindkét film producere volt, válaszolt egy rajongói kérdésre, hogy mit gondol arról, hogy újra együtt dolgozna Nicolas Cage-dzsel. Erre a kérdésre így válaszolt:

“Abszolút. Imádom Nicolas-t, ő egy briliáns színész, és jelenleg is dolgozunk A nemzet aranya 3 forgatókönyvén.”

Bár ez a tőle származó frissítés nem fektet le semmilyen aktív tervet vagy elrendezést a film gyártásával kapcsolatban, Cage rajongóinak és A nemzet aranya 3 rajongóinak ez egy fantasztikus hír. A Jon Turtletaub által rendezett két film kereskedelmi sikert aratott, és a vegyes kritikák ellenére a rajongók is jól fogadták. Bár a második film egy finom utalással zárult a három folytatásra, a harmadik filmet soha nem készítették el, és a franchise ehelyett egy előzménykönyv-sorozaton keresztül folytatódott.

Most, hogy Bruckheimer megismételte, hogy a potenciális forgatókönyv kidolgozásának munkálatai folyamatban vannak, a remények, hogy Gates és csapata-családja visszatér egy újabb kalandra, ismét az egekbe szöknek.

18 izgalmas kalandfilm, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: thegeek.hu)


Article Tags: · · · ·