FILMEZZUNK.HU
Szörnyen elhízott Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárja

Szörnyen elhízott Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárja

2819

Szörnyen elhízott Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárja

Kirstie Alley Emmy-díjas amerikai színésznő, producer. Leghíresebb filmjei közé tartozik a Nicsak, ki beszél! filmek, vagy a Kettőn áll a vásár. A most 70 éves színésznő a jojódiétázás egyik legismertebb arca. A jojódiéta vagy jojóhatás a ciklikus súlyvesztés és súlygyarapodás népszerű elnevezése, amely a fogyókúrázás alatti rendszeres súlycsökkenésre, majd a rákövetkező súlygyarapodásra utal. A jojódiéta során a fogyókúrázó a szigorú étrend és az alacsony kalóriabevitel miatt rövid távon sikeresen lefogy, de ezt hosszú távon nem tudja fenntartani és visszanyeri súlyát.

Szörnyen elhízott Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárja

Kirstie évek óta véget nem érő csatát folytat a sztárok életét megkeserítő túlsúllyal. A temperamentumos amerikai színésznő Jenny Craig fogyókúrás módszerével 2007-ben már egyszer megszabadult hájpárnáitól, akkor több mint harminc kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Ám Alley-n azóta megint úrrá lett a csillapíthatatlan falánkság, abbahagyta a diétát, idén tavasszal pedig testsúlya meghaladta a 100 kilót!

Mi történt vele? Szörnyen elhízott Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél sztárja

Alley azonban nem adja fel, ha ugyanis egyszer már sikerült elkápráztatnia a világot elképesztő fogyásával, akkor megpróbál újra megszabadulni a felesleges kilóktól. Oprah Winfrey készített a Nicsak, ki beszél című vígjáték egykor vékony sztárjával egy interjút a közelmúltban, ahol Alley elmondta, hogy készen áll változtatni a helyzeten. Saját bevallása szerint az elmúlt hónapokban mindent elbénázott, de ezúttal végleg leadja a plusz kilókat.

Szerző: MéziMcFly

15 világhírű sportoló, akiből világhírű filmsztár lett


Article Tags: · ·