FILMEZZUNK.HU
Paul Walker lánya felnőtt és megházasodott - A színész egykori barátja, Vin Diesel kísérte őt az oltárhoz

Paul Walker lánya felnőtt és megházasodott – A színész egykori barátja, Vin Diesel kísérte őt az oltárhoz

8515

Paul Walker lánya felnőtt és megházasodott – A színész egykori barátja, Vin Diesel kísérte őt az oltárhoz

Vin Dieselnek nemcsak a nagyvásznon fontos a család és a barátság – ezt mutatja az is, hogy Dom Toretto megformálója fontos szerepet játszott kollégája és barátja, Paul Walker lánya életének legfontosabb napján. A 23 éves Meadow Walker Instagramon osztott meg egy fotót, melyen az látható, hogy a nemrég megtartott esküvőjén Diesel kísérte őt az oltárhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés

Meadow Walker mindössze 15 éves volt, amikor egy tragikus autóbaleset következtében elvesztette édesapját. Vin Diesel és Paul Walker együtt vitték sikerre az idén már kilencrészesre bővült Halálos iramban-franchise-t a 2000-es években, és Dieselt nagyon megviselte barátja 2013-as elvesztése, a legújabb film bemutatóján is megemlékezett róla. A HI utolsó két részében az alkotók valamilyen módon szeretnék visszahozni a színész karakterét, Briant, bár ennek a részleteit még alaposan ki kell dolgozniuk (Brian a filmekben nem halt meg ugyebár).

A modell-karriert építő Meadow Walker elmondása szerint újdonsült férjével, Louis Thornton-Allannel a COVID miatti lezárások elején külön vonultak karanténba, és ez volt a leghosszabb időszak, amit kapcsolatuk kezdete óta egymástól távol töltöttek. Ezt követően döntöttek úgy, hogy egybekelnek, a Dominikai Köztársaságban megtartott esküvőjükre pedig csak a szűk családi és baráti kör volt hivatalos, és ebben a körben fontos helyet kapott Diesel, aki édesapja helyett az oltárhoz kísérte a fiatal nőt.

Elképesztő látványt ígér a több százmillióból forgatott Aranybulla első előzetese

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·