FILMEZZUNK.HU
Jövőre jön a Kingsman 3

Taron Egertonnal jöhet a Kingsman 3. része!

981

Taron Egertonnal jöhet a Kingsman 3. része!

Taron Egerton szerint hamarosan elkezdődhet a Kingsman 3 forgatása. Egerton szerepelt a vicces akció/kém franchise első két filmjében, a Kingsman: A titkosszolgálat és a Kingsman: The Golden Circle című filmekben Gary “Eggsy” Unwin szerepében. Nem összetévesztendő a nemrég bemutatott előzményfilmmel, A király emberével, amelyben Eggsy nem szerepelt. A The King’s Man a Ralph Fiennes által alakított Orlando Oxford herceg által vezetett Kingsmen ügynökség megalakulását követte nyomon az első világháború zűrzavarai közepette, évtizedekkel a többi film eseményei előtt, amelyek a jelenben játszódnak.

Kingsman 2 (Kingsman: The Golden Circle)

A készülő folytatás a Kingsman: Blue Blood címet használja és Matthew Vaughn továbbra is a sorozat rendezője és társszerzője lesz, ahogyan az összes korábbi filmnél is. A Blue Bloodot az előzményfilmmel egy időben forgatták volna, de mint sok más produkciót az elmúlt években, ezt a tervet is felborította a COVID-járvány. A történetről egyelőre keveset tudni, bár továbbra is az arisztokratikus Eggsy és rendes mentora, Harry Hart, azaz Merlin (Colin Firth) viharos kapcsolatát követhetjük majd nyomon. Bár sem Az aranykör, sem A király embere sem volt különösebben sikeres a kritikusok szemében, ez nem hátráltatta a franchise-t a pénztermelésben, és talán még Vaughn terveit sem hátráltatja, hogy legalább 7 további filmet vagy tévésorozatot készítsen a Kingsman-univerzumban.

Egerton nemrég a Sirius XM The Jess Cagle Podcast című műsorának, Julia Cunninghamnek adott interjúban beszélt a sorozatról. Az interjúban mindkét műsorvezető nagy rajongójának vallja magát a franchise-nak, és megkérdezik Egertont, hogy van-e valami újdonsága a következő szereplésével kapcsolatban, illetve a Kingsman 3. helyzetéről.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. szeptember 22-24.

Egerton tisztelettudóan nyilatkozik, mondván, “alázatos bábu vagyok az egyenletben”, de megerősíti, hogy “van forgatókönyv”. A teljes idézetét a projektről alább olvashatják:

“Úgy tudom, hogy jövőre fogjuk forgatni a saga harmadik részét. De tudjátok, ne hallgassatok arra, amit mondok, mert nem igazán tudom. Tudjátok, ezek már felnőtt döntések.”

Bár valószínűleg szerződéses okokból hallgat a projektről, az is nagyon valószínű, hogy ezen túlmenően nem tud több információt. A színészeket gyakran nem tájékoztatják az ilyen döntésekről egészen addig, amíg a filmek az előkészületek végső fázisában vannak, és éppen ezért sokan közülük producerekké válnak. Ahogy Egerton fogalmazott, így beavatottak lehetnek és nagyobb beleszólásuk lehet a “felnőtt döntésekbe”. Bár már volt néhány nagy film főszereplője, a produceri szerepkörbe még nem lépett be, bár ő lesz az Apple hamarosan induló Black Bird című sorozatának executive producere, amelyben Ray Liotta mellett is játszik majd, egyik utolsó szerepében.

Kingsman: Az aranykör (Kingsman: The Golden Circle, 2017) - Előzetes

A Kingsman-filmek rajongói számára, bár sok új információ nem érkezett a Kék vérrel kapcsolatban, a frissítés reményt ad. Vaughn mostanra mélyen beleásta magát a franchise-ba, és úgy tűnik, nagyon szeretné, ha az Eggsy/Harry kapcsolatnak megfelelő búcsúja lenne. Így vagy úgy, de ez meg fog történni. Csak azért, mert a trilógia véget ér, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Eggsy karaktere nem térhet vissza a jövőbeni filmekben. Bár Egerton nem szerepelt filmben azóta, hogy a 2019-es Rocketmanben Elton Johnt alakította, az MCU-ban a következő Wolverine potenciális szerepétől a Kingsman 3 megjelenéséig a következő évek nagyok lehetnek a színész növekvő népszerűsége szempontjából.

16 egykori világsztár, akik eltűntek a radarról

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · · · ·