FILMEZZUNK.HU

Hatalmasat tarolt a mozikban a legújabb Thor film, tömegben tódultak rá az emberek

1343

Hatalmasat tarolt a mozikban a legújabb Thor film, tömegben tódultak rá az emberek

Ezen a héten újabb Marvel-filmet mutattak be, ami igazi könnyed, nyári darab lett, kifejezetten kedvez a családoknak rémisztő külsejű főgonosza, Gorr ellenére. Igen, a Thor: Szerelem és mennydörgésről van szó, ami annak rendje és módja szerint robbantott a tengerentúlon a mozikban, azaz 143M$-t sikerült összehoznia. Egy nagyon kicsit a becsléseken alul teljesített, mivel minimum 145M$-t jósoltak neki a szakik, valamint a Doctor Strange az őrület multiverzumában nyitányának nem tudott a nyomába érni Thor legújabb kalandja.

Spárgázó Thorral érkezett meg a Szerelem és mennydörgés legújabb előzetese!

A Szerelem és mennydörgés világviszonylatban 302M$-val nyitott első hétvégéjén, ami egy nagyon szép szám. Ebből 159M$ érkezett Észak-Amerikán kívülről, és Dél-Koreában (15,3M$), az Egyesült Királyságban (14,8M$) és Ausztráliában (11,8M$) bizonyult a legsikeresebbnek a Thor 4. a világon. Persze a Doctor Strange az őrület multiverzumában sikerét nem tudta megismételni vagy meghaladni, mivel az május 6. és 8. között 185M$-val kezdett az USA-ban és Kanadában, összességében pedig startjakor majdnem fél milliárd dollárt (450M$-t) termelt.

Ugyanakkor a Thor: Szerelem és mennydörgés egyelőre a hős legsikeresebb szólófilmje, legalábbis a nyitányát tekintve. A legelső, Kenneth Branagh által dirigált Thor 2011. május 6. és 8. között 65,7M$-ral debütált a tengerentúlon. Erre rálicitált a leggyengébb MCU-filmek között számontartott, Alan Tyalor-féle Thor: Sötét világ, ami 85,7M$-t produkált a 2013. november 8-ai bemutatóját követő hétvégi napokon. Majd 2017-ben jött Taika Waititi első Thor-filmje, a Ragnarök, ami november 3. és 5. között 122,7M$-t termelt. Szóval egyre sikeresebbek és sikeresebbek lettek a Thorok.

Sírunk a nevetéstől! Így néznének ki a Marvel szuperhősei nőként

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·