FILMEZZUNK.HU
Megfoszthatják díjától az Oscar gálán verekedő Will Smith-t?

Kiderült, hogy mi van a nyilvánosság elől hónapok óta elbújt Will Smith-szel

3077

Kiderült, hogy mi van a nyilvánosság elől hónapok óta elbújt Will Smith-szel

Will Smith szinte teljesen visszavonult a nyilvánosságtól az Oscar-gálán történt botránya óta – ha valaki lemaradt volna róla: élő adásban pofozta fel a feleségén viccelődő Chris Rockot –, most viszont Kevin Hart adott hírt a filmsztár lelkiállapotáról.

Kiderült, hogy mi van a nyilvánosság elől hónapok óta elbújt Will Smith-szel

“Will sajnálja, amit tett, de persze jobb állapotban van, mint közvetlen utána. Emberek vagyunk, és az emberek olykor hibáznak. Szóval ez most nem arról szól, hogy a múltról beszéljünk, hanem hogy elfogadjuk a jelent, és igyekezzünk továbblépni.”

– mondta egy interjúban a komikus, akinek pár évvel korábban megvolt amúgy a maga Oscar-botránya: néhány régi tweetje miatt ejtették őt a gála házigazdájaként. Kevin Hart hozzátette, hogy ő továbbra is szereti Smith-t és Chris Rockot egyaránt, és reméli, hogy mindketten találnak vigaszt és tovább tudnak lépni a történteken.

A hanyatlóban lévő Oscart újra az érdeklődés középpontjába katapultáló pofon után Smith karrierje is veszélybe került, de több jel mutat abbba az irányba, hogy Hollywood is túl fog lépni a történteken. Martin Lawrence legalábbis a napokban beszélt arról, hogy a Bad Boys 4 továbbra is előkészítés alatt áll, Smith-szel a fedélzeten, erre pedig korábban már a Sony fejese is utalgatott.

Kevin Hart felesége igazán dögös – így mutatnak együtt

(via 24.hu)


Article Tags: · ·