FILMEZZUNK.HU
Hobbs & Shaw. A két főhős – Dwayne Johnson és Jason Statham

Dwayne Johnson mégis visszatérhet a Halálos iram 10-ben

5464

Dwayne Johnson mégis visszatérhet a Halálos iram 10-ben

A rajongók nagy bánatára Dwayne Johnson kimaradt a Halálos iramban sorozat kilencedik részéből. „Nem fért bele az időmbe, más produkciókkal kell most foglalkoznom” – nyilatkozta a Szikla az MTV-nek. Természetesen a háttérben minden bizonnyal a Vin Diesellel való rossz kapcsolata is állhatott, azonban most megtörni látszik a kettejük közötti rossz viszony, hiszen Vin egy külön Insta posztban kérte A Sziklát, hogy csatlakozzon hozzájuk a 10. felvonásra. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

A tizedik részben azonban minden bizonnyal ott lesz Johnson, hiszen a korábbiakban már egy ilyen nyilatkozata is volt:

„Hobbsnak rendezetlen számlája van Dominic Torrettóval, és pár szálat még el kell varrni, ezért az általam játszott karakter újra megjelenik.”

A sorozat alkotói már évekkel ezelőtt leszögezték, hogy a Halálos iramban a tizedik résszel véget ér, ám a franchise olyan sikeres, hogy időközben az utolsó részt is feldarabolják, szóval még egy 11. részt is biztosan fogunk kapni. Illetve várhatóak további spinoffok  is (a szereplők külön történetét kifejtő önálló epizódok). Ilyen volt a 2019-ben nagy sikert hozó Halálos iramban: Hobbs & Shaw, amelyben Dwayne Johnson karaktere a Jason Statham játszotta brit zsoldossal társult a főgonosz ellen, akit Idris Elba alakított.

20 bizonyíték, hogy a kaszkadőröknek is kellene Oscart kapniuk

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·