FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Befutott Sylvester Stallone szuperhősfilmjének az első előzetese! - Samaritan

BRÉKING: Befutott Sylvester Stallone szuperhősfilmjének az első előzetese!

3502

BRÉKING: Befutott Sylvester Stallone szuperhősfilmjének az első előzetese!

Hamarosan jön Sylvester Stallone szuperhősfilmje, a Samaritan, amelyről megérkezett az első előzetes! A sztorival kapcsolatban az már egy ideje ugyan tudható, hogy Sly egy amnéziás szuperhőst alakít majd, aki évekkel korábban egy mentőakció során komolyabban megsérült, a következő években pedig a világ szinte teljesen megfeledkezett róla.

Stallone filmbéli partnere a 14 éves Javon ‘Wanna’ Walton lesz majd, így jó eséllyel egy a Hankockhoz hasonló történetet kapunk majd. A képregényfilm története egy epikus csatával kezdődik, amit Nemesis és Samaritan vívnak egy városban. Miután utóbbi, a szuperhős legyőzi ellenségét, ahelyett, hogy sütkérezne a dicsfényben, nyomtalanul eltűnik. Éveken keresztül senki sem tudja, hová tűnt és mi történt vele, ezért egy idő után halottnak nyilvánítják.

Húsz évvel később azonban a város újra a káosz szélére sodródik az elharapódzó bűnözés miatt. Egy fiatal fiú meg van róla győződve, hogy Samaritan nem halt meg, ezért kutatni kezd utána. És rá is talál a szakállas, megöregedett szuperhősre. De miért tűnt el? Mi történt vele az elmúlt húsz évben? És főleg miként lehetne rávenni, hogy visszatérjen? A Samaritan, amelynek címszerepét Sylvester Stallone alakítja, augusztus 26-án debütál majd az Amazon Prime kínálatában.

Így néz ki ma 12 színész, akik kedvenc 90-es évekbeli akciófilmjeinkben szerepeltek

(via Mafab)


Article Tags: · ·