FILMEZZUNK.HU
Te jó ég! Brandan Fraser a felismerhetetlenségig megváltozott a legújabb filmje kedvéért - A bálna

Te jó ég! Brandan Fraser a felismerhetetlenségig megváltozott a legújabb filmje kedvéért

5550

Te jó ég! Brandan Fraser a felismerhetetlenségig megváltozott a legújabb filmje kedvéért

Az egykor szívdöglesztő Brendan Fraser 270 kilósan teljesen felismerhetetlen. Brendan Fraser egy visszahúzódó angoltanárt alakít, aki újra kapcsolatba akar lépni a lányával (Sadie Sink) a Velencébe készülő A bálna című filmben. A színész teljes átalakuláson ment keresztül Darren Aronofsky legújabb drámája kedvéért.

Te jó ég! Brandan Fraser a felismerhetetlenségig megváltozott a legújabb filmje kedvéért - A bálna

Az A24 R-kategóriás játékfilmjét, amelyet Aronofsky rendezett Samuel D. Hunter színdarabja alapján, a 2022-es Velencei Filmfesztiválon mutatják be. Fraser egy visszahúzódó angoltanárt alakít, aki súlyos elhízásban szenved, miközben megpróbál újra kapcsolatba lépni elhidegült tinédzser lányával (Sadie Sink), hogy egy utolsó esélyt kapjon a megváltásra. Hong Chau, Ty Simpkins és Samantha Morton is szerepelnek a filmben.

“A színdarabom forgatókönyvvé adaptálása igazi szerelem-projekt volt számomra. Ez a történet mélyen személyes, és nagyon hálás vagyok, hogy esélyt kap arra, hogy szélesebb közönséghez is eljusson. Darren rajongója vagyok, mióta láttam a Rekviem egy álomért című filmet, mikor elsőéves főiskolásként az első színdarabjaimat írtam! Nagyon hálás vagyok, hogy egyedülálló tehetségét és látásmódját ebbe a filmbe is beleviszi”.

– mondta Samuel D. Hunter a Deadline-nak adott nyilatkozatában. A The Whale/ A bálna Aronofsky első filmje a 2017-es Anyám! óta. A rendező újra együtt dolgozik Matthew Libatique operatőrrel, aki Olivia Wilde Nincs baj, drágám című filmjét is fotózta. A Bálna mellett Brendan Fraser Martin Scorsese Killers of the Flower Moon című Apple Original westernfilmjében is szerepelni fog. Emellett pedig Firefly szerepében is feltűnik majd az HBO Max Batgirl című filmjében.

Brendan Fraser lesz Batman főellensége a DC új szuperhősfilmjében

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·