FILMEZZUNK.HU
A magyar üzleti élet hírei (x)

A magyar üzleti élet hírei (x)

293

A magyar üzleti élet hírei (x)

Hiteles információkat keresel üzleti témában? A legfrissebb, ropogós hírek érdekelnek, felesleges bulvár nélkül? Hallottál, láttál valamit, ami témába vág és szívesen megosztanád velünk? Mutatjuk, hol a helyed!

Az információ érték!

Nem véletlenül vallják úgy a régi nagy bölcsek, sőt a jelenlegi kor legendás üzleti személyiségei is, hogy a tudás pénz. Márpedig a tudás kétségtelenül információkból épül fel. A newsportal KKV hírek az a felület, ahol a KKV összes releváns hírét megtalálhatod, elolvashatod egy helyen. Széles körű tájékoztatás, érdekességek felvonultatása túl a napi üzleti fordulatokon, ez az, amit az életed részévé tehetsz, ha nap, mint nap visszanézel.

Mennyi időt érdemes naponta olvasásra fordítanod? Ami az objektív információszerzést illeti, nagyjából öt perc alatt végigpásztázhatod a legújabb híreket. Aztán ha szeretnéd persze mélyebben is elmerülhetsz egy-egy témában, de ha csak a gyors infógyűjtés a célod, akkor akár ezt reggel, a kávédat kortyolgatva is kényelmesen megteheted. Nem kell lemaradnod egyetlen lényeges fejleményről sem. Ugyanakkor szükségtelen bajlódnod azokkal a bulvár jellegű, hírérték szempontjából rosszul teljesítő cikkekkel, amik egyébként másutt elárasztják az internetet. A hiteles információkon nyugvó tájékozódásnál nincsen megbízhatóbb választás! Így folyamatosan naprakészen tarthatod a tudásodat, valamint olyan új szegmenseit ismerheted meg az üzleti életnek, amikre eddig talán még nem is gondoltál. Amikor a látószöged megnő, az egyet jelent a lehetőségek számának fokozódásával. Úgyhogy már csak ezért is érdemes az ismereteidet tovább bővíteni.

Van valami releváns, érdekes a tarsolyodban?

Könnyen előfordulhat, hogy rátalálsz egy olyan cikkre, ami egyelőre még nincs fenn az oldalon, ellenben nagyon is témába vág mind információtartalmát, mind stílusát tekintve. Ekkor a cikk beküldés opcióval villámgyorsan továbbíthatod felénk a felfedezésedet, ami vélhetően a többi olvasó számára is komoly értékkel, jelentőséggel bír majd. Így is támogathatjuk egymást a tájékozódásban!


Article Tags: