FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató az új Predator-mozi első teljes értékű előzetese!

Befutott a Préda vadonatúj előzetese, melyben ráadásul Arnold Schwarzenegger is feltűnik!

6386

Befutott a Préda vadonatúj előzetese, melyben ráadásul Arnold Schwarzenegger is feltűnik!

1987-ben, Arnold Schwarzenegger nevével fémjelezve indult el a Predator filmsorozat (lehetett volna ez máshogy is, de Jean-Claude Van Damme-ot kirakták a filmből), és úgy tűnik, hogy az előzményfilm, a Disney Plusra most pénteken érkező Préda nem feledkezik meg tisztelegni a mozis kezdetek előtt. Dan Trachtenberg filmje augusztus 5-én jön a Disney+-ra, alább az új ízelítő a 300 évvel ezelőtt játszódó filmből:

A ragadozó eszerint teljesen egyedül kezdi levadászni az észak-amerikai indián törzs, a komancsok tagjait, mígnem egy indián lány, Naru fel nem veszi vele azt a bizonyos kesztyűt, de inkább íjat. Naru pedig minden lehető indián praktikát be fog vetni, hogy végül a nálánál jóval fejlettebb vadász fölébe tudjon kerekedni. Ezért a célért viszont nagyon sok vérnek kell folynia.

Külön érdekesség, hogy a mozi producere, Jhane Myers ugyancsak a komancs törzsből való, ezért a szereplőgárdát is kifejezetten úgy állították össze, hogy az teljes egészében bennszülött és első nemzetek tehetségeiből álljon. Ez pedig nemcsak történelmileg abszolút hiteles filmet fog eredményezni, de a sokszor mellőzött őslakos színészek is megmutathatják a képességeiket a világnak. A Prey (magyarul Préda – utalva az egyik leghíresebb Predator-történetekre) augusztus 5-én debütál a Hulun, míg nálunk sanszosan a Disney+ kínálatából lehet majd megnézni.

Ő Nicolas Cage felesége: A gyönyörű Riko Shibata 31 évvel fiatalabb a színésznél

(Via Leet.hu)


Article Tags: · · ·