FILMEZZUNK.HU
Megdöbbentő! Így néz ki Katie Holmes smink nélkül

Megdöbbentő! Így néz ki Katie Holmes smink nélkül

6050

Megdöbbentő! Így néz ki Katie Holmes smink nélkül

A csodálatos színésznő, Katie Holmes első filmszerepét Ang Lee Jégvihar című rendezésében kapta, majd feltűnt a Bosszúból jeles (1999), a Wonder Boys – Pokoli hétvége (2000), a Rossz álmok (2000), az Elhagyatva (2002), A fülke (2003), Az éneklő detektív (2003), a Batman: Kezdődik! (2005), a Ne félj a sötéttől! (2010), a Jack és Jill (2011), a Hölgy aranyban (2015) és a Logan Lucky – A tuti balhé (2017) című filmekben. A legtöbben viszont a Dawson és a haverok című ifjúsági sorozatban ismerhették meg, amiben 1998 és 2003 között Joey Pottert alakította. 2006-tól 2012-ig tartó viharos házassága Tom Cruise-al a bulvársajtó kedvelt témája volt. A színésznő -ahogyan a többi celeb is- ad külsejére, így mindig kifogástalan a megjelenése. De amikor nincs célkeresztben és “senki” nem látja, akkor bizony Ő is elengedi magát.

Megdöbbentő! Így néz ki Katie Holmes smink nélkül

Ilyenkor nem vesz fel feltünően szép ruhákat, nem tölt hosszú órákat a fodrásznál és nem is sminkkel. Holmes egy korábbi interjújában elmondta, hogy nem a külső számít, hanem számára a belső szépség a legfontosabb. Nyíltan felvállalja külsejét mindenféle alapozó és egyéb kenceficék nélkül.  Ám a végeredmény szinte megdöbbentő. Rá sem lehet ismerni a színésznőre.

“Rengeteg vizet iszom és igyekszem minél több zöldséget enni, hogy egészséges maradjon a bőröm. Minden reggel és este rutinszerűen megtisztítom az arcom, a hialuronsavas szérumokra és a hidratálókrémekre esküszöm. Arról is mesélt, hogy amikor még kamasz volt, három nővére tanította meg, hogyan sminkelje magát, amiért nagyon hálás, hiszen a mai napig szívesen beveti az akkor megtanult trükköket. Egy átlagos hétköznap, amikor elhagyja az otthonát, viszonylag egyszerű a rutinja, sok esetben csak naptejet és szájfényt visel”

– mesélte Katie.

Szerző: MéziMcFly

Adam Sandler felesége igazi bombázó – Már 24 éve bolondul gyönyörű feleségéért


Article Tags: · · ·