FILMEZZUNK.HU
Vadonatúj előzetest kapott Owen Wilson családi szuperhősfilmje!

Vadonatúj előzetest kapott Owen Wilson családi szuperhősfilmje!

1490

Vadonatúj előzetest kapott Owen Wilson családi szuperhősfilmje!

Családi szuperhősfilm érkezik Owen Wilson főszereplésével! Bár érezhetően kezd megfáradni a szuperhős zsáner a filmvásznon, egyelőre azonban még továbbra is trendik a mindenféle jelmezbe és páncélba öltözött figurák, akik megmentik a Földet – vagy legalábbis bizonyos embercsoportokat. A Paramount+ legalább újít egyet a már jól ismert formulán, és egy családi akciófilmbe csomagolja a következő alkotást a sorban, ami Secret Headquarters címmel érkezik majd a streamingplatformra. Lessétek meg az új trailert:

Owen Wilson titkos identitásáról még a fia, Charlie (Walker Scobell) sem tud, ám amikor a szuperhős elmegy pár napra egy küldetésre, a fia és barátai rátalálnak a titkos hadiszállásra a házuk alatt. Gyerekek lévén persze azonnal rácuppannak a különleges tech kütyükre, amivel viszont rögtön felhívják magukra a rosszfiúk figyelmét.

A trailer alatt lépten-nyomon kapunk finom odaszólásokat a mainstream szuperhősökkel kapcsolatban – például hogy mekkora őrültnek tűnne egy ember, aki azt állítja magáról, hogy idegenek őt választották ki a Föld védelmezőjeként. Vagy a téli “Vasember” páncél is egy olyan momentum, amin Tony Stark rajongói még inkább nevethetnek majd. A Secret Headquarters augusztus 12-én debütál az USA-ban és Kanadában a Paramount+-on. Ti nézitek majd?

Owen Wilson otthagyta exbarátnőjét, miután a nő teherbe esett a színész gyerekével

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·