FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy miért akart elválni Sylvester Stallonétól a gyönyörű kedvese

Kiderült, hogy miért akart elválni Sylvester Stallonétól a gyönyörű kedvese

3700

Kiderült, hogy miért akart elválni Sylvester Stallonétól a gyönyörű kedvese

Jennifer Flavin és augusztus 19-én adta be a válókeresetet Sylvester Stallone-nal szemben. A pár 25 éven keresztül élt házasságban, Flavin viszont nemrégiben meglepő dolgokat közölt férjéről.

Sylvester Stallone felesége igazi bombázó – Már 25 éve bolondul gyönyörű feleségéért - Jennifer Flavin

Flavin állítása szerint Stallone szándékosan elherdálta, kimerítette és elpazarolta a házassági vagyont, amely mindkettőjüket rendkívül hátrányosan érintette anyagilag. A floridai válási törvények szerint a vád a házastárs túlzott költekezésére vagy hitelfelvételére vonatkozik. Flavin az általa benyújtott iratokban azt kéri, hogy “férjét tiltsák el attól, hogy az eljárás ideje alatt bármilyen vagyontárgyat eladjon vagy átruházzon”.

“Szeretem a családomat. Barátságosan és bizalmasan kezeljük ezeket a személyes ügyeket”

– mondta szerdai nyilatkozatában Sly, ugyanakkor a fenti állításokra egyelőre nem reagált. Egyes becslések szerint a házaspár több százmillió dolláros vagyonnal rendelkezik. A család 2020-ban vásároltak egy 35 millió dolláros kastélyt a floridai Palm Beachen, amely a bírósági dokumentumok szerint a pár elsődleges lakóhelye lett. A Palm Beach Daily News beszámolója szerint a vízparti ingatlanon egy kétszintes főépület, egy vendégház és több mint 13 ezer négyzetméternyi lakóterület található.

Flavin, aki a válási beadványában elmondta, hogy a birtokukban van egy további kaliforniai ingatlan is, így a “házastársi rezidencia kizárólagos használatát és birtoklását” kéri, arra hivatkozva, hogy ez a megállapodás “mindkét fél legjobb érdekét szolgálja”.

Emlékszel a kisfiúra Az élet szép című megható filmből? Elképesztően jóképű fiatalember lett belőle

(via mafab.hu)


Article Tags: · ·