FILMEZZUNK.HU
Női főszereplővel jön az új Zorró!

Női főszereplővel jön az új Zorró!

2374

Női főszereplővel jön az új Zorró!

Azt hitted, a női szellemirtók és a női James Bond ötlete a legdurvább? Na akkor kapaszkodj meg a parókádban: készül az új Zorro mozi és bizony a hetyke bajusz helyét rúzs veszi át… Az NBC már évek óta dolgozik egy új Zorro projekten, ez kerül most a CBS Studioshoz, ahol egy CW-re készülő új sorozat készül majd. A projektről egyelőre sok részlet nem ismert, de pár kérdés már eldőlni látszik.

Zorro álarca (The Mask of Zorro, 1998)

A projekt mögött Rebecca Rodriguez és Robert Rodriguez áll, hozzájuk csatlakozott Sean Tretta is, ők hárman közösen dolgoznak a forgatókönyvön. A hírek szerint Rebecca Rodriguez a rendezői széket is el fogja foglalni. Amikor a projekt még az NBC berkeiben formálódott, egy ideig Sofía Vergara is érintett volt, ő produceri feladatokat látott volna el. Azzal, hogy a sorozat új stúdióhoz került, ő kiszállt belőle.

Amit a sztoriról tudni lehet, hogy egy fiatal latin nőről fog szólni. A főhős az apja gyilkosainak ered a nyomába, és ehhez csatlakozik egy titkos társasághoz is. Itt veszi fel a törvényenkívüli Zorro szerepét is. Hogy ki fogja alakítani a főszereplőt, azt egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy a sorozat mikor debütálhat.

Egy szerelmi történet vége – Miért szakítottak annak idején Bruce Willis és Demi Moore?

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·