FILMEZZUNK.HU
Guillermo del Toro ezúttal a Netflixnek csinált egy hátborzongató horrorfilmet - Itt a Rémségek tára előzetese!

Guillermo del Toro ezúttal a Netflixnek csinált egy hátborzongató horrorfilmet – Itt a Rémségek tára előzetese!

832

Guillermo del Toro ezúttal a Netflixnek csinált egy hátborzongató horrorfilmet – Itt a Rémségek tára előzetese!

Noha az Oscar-díjas mexikói rendező olykor-olykor átevezett más műfajok vizeire is – gondoljunk csak a Tűzgyűrűre (Pacific Rim) – sosem távolodott el túlságosan a misztikumtól, a fantasztikumtól, a természetfelettitől és a mindezeket magukba foglaló horrortól. Olyannyira nem, hogy rövidesen ismét a frászt hozza ránk a Pinokkió stop-motion animációs film (ez december 9-én érkezik a Netflixre) mellett tető alá hozott Guillermo del Toro: Rémségek tára (Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities) antológiasorozat révén.

Hogy lesznek-e további évadok, az minden bizonnyal a nézettségen fog múlni, de első körben nyolc rémtörténetet kapunk, melyek közül kettőt maga del Toro jegyez, többi sztorit Emily Carroll, Henry Kuttner, H.P. Lovecraft és Michael Shea írásai ihlették.

Ahogy az írók, úgy a színészek sem zöldfülű kezdők, a teljesség nélkül olyan művészek játékát élvezhetjük, mint Andrew Lincoln, Ben Barnes, Crispin Glover, F. Murray Abraham, Nia Vardalos, Peter Veller, Rupert Grint, Sofia Boutella és Tim Blake Nelson. A Guillermo del Toro: Rémségek tára első két része október 25-én kerül fel a Netflixre, ezt követően pedig október 28-áig naponta két újabb epizód érkezik, tehát összesen még hat.

Magyar szinkronos előzetest kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · ·