FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: jön a Gonosz halott 4!

Most már biztos: jön a Gonosz halott 4!

3233

Most már biztos: jön a Gonosz halott 4!

A Gonosz halott minden idők egyik legnagyobb kultusznak örvendő horrorfilm sorozata, amelynek minden egyes része más hangnemben és céllal készült, így abszolút nem lehetett azzal vádolni alkotóit, hogy lehúztak egy újabb rókabőrt (vagy inkább hullabőrt) a franchise-ról. Már csak annak okán, hogy 41 évvel az 1981-es első rész után készül is az Evil Dead Rise, amely markánsan különbözni fog a széria eddigi epizódjaitól, és bizony abban is, hogy ezt nem moziforgalmazásba szánják.

Készül a Gonosz halott 4!

A Variety jelentése szerint egyenesbe került a régóta fejlesztés alatt álló projekt, amelynek már a gyártás-előkészítése folyik, és a forgatás meg is kezdődhet idén Új-Zélandon. Viszont az Evil Dead Rise-ot kizárólag az HBO Maxen tervezik bemutatni, habár ezt csak a Variety cikke állítja ilyen határozottan, a The Hollywood Reporteren viszont azt olvashatjuk, hogy egyelőre nem világos, hogy kizárólag a Warner Media streamingszolgáltatóján debütál-e a Gonosz halott-filmsorozat folytatása. Bárhogy is lesz, azt mindkét lap megerősítette, hogy az HBO Max a célplatform.

A sztoriról még csak annyit tudunk, hogy ezúttal egy egész várost fog veszélyeztetni a halottak hadserege, főhősnőit Alyssa Sutherland (Vikingek) és Lily Sullivan (Picnic at Hanging Rock) játsszák. Sutherland és Sullivan hősei elidegenedett testvérek, akiket mi más, mint a holtak inváziója hoz majd újra össze többek között egy felhőkarcolón.

Le a kalappal! Jennifer Lopez 53 évesen is bomba formában van

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·