FILMEZZUNK.HU
Ryan Reynolds nem kellett a Zombieland 2-be

Ryan Reynolds nem kellett a Zombieland 2-be

667

Ryan Reynolds nem kellett a Zombieland 2-be

A Zombieland második felvonása nem teljesít valami jól. A 42 millió dollárból összerakott alkotás most jár 65 milliónál világszinten. Az első rész csaknem fele annyiból készült, és 102 milliót hozott a konyhára. A második lövés ettől még nagyon messze van. Lehet nem kellett volna várni tíz évet az elkészítésével, mivel így csak a nagyon vérbeli rajongókat sikerült rá becsábítani. Az meg a másik, hogy film és sorozat téren is már kezdenek ráunni kicsit az emberek a zombi témára.

Ryan Reynolds nem kellett a Zombieland 2-be

A Zombieland 2 az eredeti húzónevekkel tért vissza: Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, na meg persze Woody Harrelson. Mennyire jól mutatott volna Ryan Reynolds neve a szereplők között, de helyette Luke Wilson érkezett. Woody Harrelson ugyebár Albuquerque a filmben, Wilson pedig Tallahassee. Gyakorlatilag ő Harrelson tökéletes ellentéte, és ez a poén nagyon jól sült el. Az írók a Deadline-nak még azzal is viccelődtek, hogy csak olyan filmeket akartak volna csinálni, amiben benne van Ryan Reynolds, de ez most nem jött össze.

A lényeg, hogy Reynoldsra írták a karaktert, azonban nem bánták meg, hogy végül Luke Wilson vállalta be. „Luke zseniális volt, szóval számunkra nagyon jól jött ki ez az egész dolog.” Az írók elmondták azt is, hogy a Zombieland főleg a karakterek miatt tűnik ki a többi zombis filmből, amikből már van egy raklap, ezért is zseniális húzás egy Tallahassee a filmben.

Ryan Reynolds megnyílt: régóta küzd szorongásos rohamokkal és rettegésekkel

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·