FILMEZZUNK.HU
Lindsay Lohan új, karácsonyi filmmel tér vissza közel 10 év után - Falling for Christmas

Lindsay Lohan 10 év után, karácsonyi filmmel tér vissza a vásznakra – Itt a Karácsonyi románc előzetese!

996

Lindsay Lohan 10 év után, karácsonyi filmmel tér vissza a vásznakra – Itt a Karácsonyi románc előzetese!

Te is azok közé tartozol, akik szeptember elsején elkezdik a visszaszámolni a napokat szentestéig és a Halloweent teljesen figyelmen kívül hagyva máris karácsonyi filmeket nézel? Akkor van számodra egy szuper hírünk, ugyanis hamarosan bővítheted a lejátszási listádat egy újabb habkönnyű romkommal Lindsay Lohan főszereplésével.

A Karácsonyi románc (Falling for Christmas) több szempontból is mérföldkövet jelent a 36 éves sztár életében, hiszen az utolsó jelentősebb filmje a 2013-ban bemutatott Vétkek völgye volt, ráadásul ezzel az romantikus vígjátékkal végre a Netflix platformján is debütálhat.

Egy ilyen különleges premierhez természetesen nem akármilyen bejelentés passzol, Lindsay pedig nem is okozott csalódást a rajongóinak, ugyanis éppen október 3-án árulta el a közösségi oldalán, hogy mikor is válik elérhetővé a Falling for Christmas a streamingszolgáltató oldalán. A vérbeli Lindsay fanok jól tudják, a színésznő által alakított Cady Heron pontosan ezen a napon kérdezte meg Aaron Samuelst (Jonathan Bennett) a Bajos csajokban az aktuális dátumról.

A partnere egyébként nem más lesz ebben a romkomban, mint a Glee sztárja, Chord Overstreet. A történet szerint Lindsay egy elkényeztetett szállodai örökösnőt kelt életre, aki nem sokkal eljegyzése súlyosan megsérül egy síbalesetben és amnéziás lesz. A gyógyulásához vezető út ugyan igencsak hosszú lesz, ám egy jóképű pasi, vagyis Chord fogja őt támogatni ebben… miközben természetesen egyre csak közelednek a karácsonyi ünnepek.

Lindsay Lohan újra ellátogatott az Apád-anyád idejöjjön! forgatási helyszínére

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · ·