FILMEZZUNK.HU
Bréking: Bruce Willis és John Travolta újra együtt! - Itt a Paradise City első előzetese!

Bréking: Bruce Willis és John Travolta újra együtt! – Itt a Paradise City első előzetese!

897

Bréking: Bruce Willis és John Travolta újra együtt! – Itt a Paradise City első előzetese!

Az 1994-ben megjelent Ponyvaregény óta először láthatjuk majd újra közös filmben szerepelni Bruce Willist és John Travoltát, megérkezett ugyanis a Paradise City előzetese.

Noha Bruce Willis még idén márciusban bejelentette, hogy egészségügyi okok miatt visszavonul a színészettől, továbbra is egymás után jelennek meg azok a produkciók, amelyekben korábban szerepet vállalt. A Paradise City története szerint Swan, a fejvadász egy küldetés közben a tengerbe zuhan. Miután mindenki halottnak hiszi őt, fia bosszút esküszik és a gyilkosok keresésére indul. Egy helyi maffiafőnök mindent latba vet, hogy megakadályozza a nyomozásukat, hiszen a szálak alighanem hozzá vezetnek.

Noha Bruce Willis az utóbbi években is már csak kisebb szerepeket vállalt, gyakorlatilag alig néhány napot töltött egy-egy forgatáson, a Paradise City ebből a szempontból is különleges, hiszen jó eséllyel ez lesz az az utolsó film, amelyben a színész még csakugyan mindent beleadott. A Paradise City 2022 novemberében debütál a mozikban és az online platformokon, a hazai bemutatóról viszont egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk.

Bruce Willis lányai felnőttek és elképesztően dögös nőkké váltak

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·