FILMEZZUNK.HU

Harrison Ford is csatlakozik a Marvel Moziverzumához!

1367

Harrison Ford is csatlakozik a Marvel Moziverzumához!

Nagyon úgy fest, hogy az Indiana Jones-filmek sztárja örökli meg az idén elhunyt William Hurt szerepét, és ő lesz Thaddeus Ross tábornok a következő Amerika Kapitányban.

Harrison Ford is csatlakozik a Marvel Moziverzumához!

A 80 éves Harrison Ford csatlakozik az MCU-hoz, vagyis a Marvel Moziverzumhoz: a Hot Mic és a /Film értesülései szerint az Indiana Jones-filmek és a Csillagok háborúja franchise ikonikus sztárját maga Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke választotta ki Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornok szerepére, akit az eddigi filmekben az idén elhunyt William Hurt játszott.

Ford több filmben is fontos szerepet kap majd Ross tábornokként: a hírek szerint először a közelgő Amerika Kapitány: Új világrendben láthatjuk majd, ami 2024. május 3-án kerül a mozikba (a rendezője Julius Onah), de „a Marvel Öngyilkos Osztagában”, a 2024. július 26-án mozikba kerülő Thunderboltsban is benne lesz (ennek a rendezője Jake Schreier). Utóbbit a Marvel ötödik fázisának lezárásaként emlegetik, amely olyan nem kifejezetten patyolat tiszta lelkületű karaktereket állít majd csatasorba, mint Contessa Valentina Allegra de Fontaine, más néven Madame Hydra (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kerleynko), a másik Fekete Özvegy (Florence Pugh) és a Tél Katonája (Sebastian Stan).

Harrison Ford természetesen régóta kapcsolatban áll a Disneyvel, hiszen számos Lucasfilm-produkcióiban dolgozott. Az ébredő Erőben 32 év után tért vissza a messzi-messzi galaxisba, Indiana Jones kalapját pedig a franchise jövőre érkező ötödik részében is a fejébe csapja. Ross tábornok szerepe várhatóan nem lesz túlságosan megterhelő fizikailag a most 80 éves színész számára, hiszen ez a karakter valószínűleg inkább katonai támaszpontokról és tárgyalótermekből felügyeli a szuperhősök látványos akciózásait. Harrison Ford leigazolása egyébként a Marvel és Kevin Feige számára egy igen komoly sikerként könyvelhető el, mert Robert Downey Jr. és Chris Evans távozása óta a filmek igencsak híján vannak az igazi A-listás sztároknak.

Harrison Ford és az Indiana Jones fiatal sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

(Via Port.hu)


Article Tags: · ·