FILMEZZUNK.HU
3 pihentető program az év utolsó napjára – Szilveszter 2022 (x)

3 pihentető program az év utolsó napjára – Szilveszter 2022 (x)

533

3 pihentető program az év utolsó napjára – Szilveszter 2022 (x)

A szilveszter 2022-ben sem maradhat megünnepeletlenül! Az év utolsó napja valamennyiünk számára egyformán különleges, azonban mindenki máshogy szereti elbúcsúztatni az óévet. Vannak, akik arra használják fel ezt a jeles napot, hogy kieresszék magukból az év végére felgyülemlett gőzt, míg mások kapva kapnak az alkalmon, hogy végre lazítsanak, töltekezzenek egy kicsit. Az ő számukra hoztunk most három pihentető program ötletet az év utolsó napjára.

3 pihentető program az év utolsó napjára – Szilveszter 2022 (x)

Nem csak a pezsgőnek állnak jól a buborékok – Irány a szilveszteri wellness!

Év végére mindenki kimerül a nagy hajtásban, ezért nem meglepő, hogy jól esik az intenzív kikapcsolódás. És nincs is annál jobb, mint amikor csak azzal kell törődnünk, hogy ne törődjünk semmivel! Szerencsére nem csak a pezsgőnek állnak jól a habok – nekünk is jót tesz, ha elmerülünk egy melengető pezsgőfürdőben!

szilveszteri wellness egy szuper év végi program, akár gyerekekkel is. A pezsgőfürdő és a különböző élménymedencék, a szauna, a gőzkamra és a masszázs szolgáltatások garantálják, hogy feltöltődve érkezzünk meg az újévbe. A legtöbb spa részleggel rendelkező hotel szilveszteri wellness ajánlatok sokaságával várja a pihenni vágyókat.

Gyógyító víz az év végi kimerültség ellen – Legendás helyszíneken vár az éjszakai fürdő!

Az év végi kimerültségre épp olyan jó, mint a reumára, mi az? Bizony, a termálvíz! Az egész Magyarországot lefedő gyógyvíz turizmusból bőven kijut a fővárosnak is. Azonban Budapest gyógyfürdőibe nemcsak a gyógyító víz kedvéért zarándokolnak el a látogatók, hanem a legendásan szép helyszínek miatt is. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a legtöbb gyógyfürdő szilveszter éjszaka is nyitva van!

Egy éjszakai fürdő Budapest legszebb termálfürdőiben maga a megtestesült feltöltődés. Ez az a program, ami akár azoknak is élvezetes lehet, akik a nagy társaság helyett idén inkább a magányt keresik és szívesebben töltenék a szilvesztert egy kis minőségi énidővel.

Ha ki se dugnád az orrod otthonról: Nézz meg egy jó filmet!

Amíg a külföldiek a „Budapest new year” programok után kutatnak, addig sokan inkább otthon maradnak az év utolsó napján, hogy elkerüljék a zsúfolt fővárosi forgatagot. Ha egy vagy közülük, és közelebb áll a szívedhez a bekuckózás, akkor ezt a programot neked találták ki!

Mondjuk ki végre: nem ciki, ha nem akarod magadra erőltetni a szilveszteri bulit és nem akarsz semmi különlegeset csinálni aznap. Egy jó film a pároddal vagy a barátaiddal épp olyan jó kikapcsolódás lesz, mint másoknak végig ugrálni egy egész éjszakát az újévi partiban. Készítsd a popcornt és indítsd a kedvenc mozid!

Képek: canva.com


Article Tags: · ·