FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill otthagyhatja Superman szerepét

BRÉKING: Henry Cavill újra Superman lehet

1382

Henry Cavill újra Superman lehet

A Warner Bros. és a Discovery egyesülésének komoly következményei voltak. Emiatt törölték például a Batgirl című produkciót, amiben Brendan Fraser lett volna a gonosztevő, Firefly. A DC-rajongók mostanra valószínűleg teljesen letettek arról, hogy ebből az univerzumból valaha is egy tudatosan építkező, nagyszabású filmes univezum lehet, ami képes felvenni a versenyta Marvellal. Most azonban olyan hírek érkeztek, amelyek igencsak izgalmasak.

Érdekességek a szülinapos Henry Cavill-ről

A The Hollywood Reporter írta meg, hogy Henry Cavill visszatér a DCEU-hoz, és az ő főszereplésével készül el végre Az acélember folytatása, aminek producere Charles Roven lesz, és nagyban keresik a forgatókönyv íróját. A hírek szerint Superman karakterével több produkcióban is számolnak, például abban, amiben megmérkőzik Black Adammel.

Állítólag az újfajta Öngyilkos osztag rendezője, James Gunn is kapott egy új projektet, míg J.J. Abrams egyolyan Superman-filmet készítene, ami nem kapcsolódna szorosan egyik DC-produkcióhoz, vagyis olyan lenne, mint Todd Phillips Jokere. Sínen vannak a Batmanhez kapcsolódó produkciók is: továbbra is készül Matt Reeves filmjének folytatása, amiben Robert Pattinson játssza a gothami denevérembert, de több olyan sorozat és film is készülőben van, ami Batman valamelyik ellenfelét fogja bemutatni. A Pingvin-sorozat után sor kerülhet Madárijesztő, Agyagprofesszor és Professor Pyg önálló történetére is. Patty Jenkins pedig jelenleg is fejleszti a Wonder Woman 3. részének forgatókönyvét, ami remélhetőleg nem olyan irányt fog venni, mint az 1984.

Sean Penn lánya dögös nővé érett: Friss fotókon a 31 éves Dylan Penn

(Forrás: Promotions.hu)


Article Tags: · ·