FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató A jövő bűnei magyar nyelvű előzetese!

Hátborzongató A jövő bűnei magyar nyelvű előzetese!

2439

Hátborzongató A jövő bűnei magyar nyelvű előzetese!

David Cronenberg filmje végre a hazai mozikban is sokkolni készül! A horror nagymestere, David Cronenberg visszatért, idén mutatták be a cannes-i fesztiválon legújabb filmjét, a Crimes of the Future-t (A jövő bűnei), amelynek most hozzánk is megérkezett az első magyar nyelvű előzetese, íme:

A produkció kapcsán már halhattuk, hogy ez Cronenberg legfelkavaróbb alkotása, így az első tesztvetítések után néhány beavatott el is árulta, hogy a játékidő utolsó húsz perce annyira durva, hogy bizony akár el is ájulhat a néző. A film története szerint két előadóművész járja az országot, akik hátborzongató mutatványokkal “szórakoztatják” a nagyérdeműt. Műsoraikban groteszk módon növesztenek és vágnak ki szerveket.

Mindenképp érdemes említést tennünk a szereposztásról, hiszen a Crimes of the Future egy igazi sztárparádénak ígérkezik olyan nevekkel a fedélzeten, mint Kristen Stewart, Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar, Tanaya Beatty. A filmet 2023. január 5-től nézhetjük majd a hazai mozikban.

Emlékszel a csetlő-botló Caputo nyomozóra a Piedone filmekből? Sajnos szomorú véget ért az élete

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·