FILMEZZUNK.HU
Jön az Interjú a vámpírral folytatása!

Jön az Interjú a vámpírral folytatása!

1709

Jön az Interjú a vámpírral folytatása!

Az Interjú a vámpírral című filmet 1994-ben mutatták be Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas és Kirsten Dunst főszereplésével, ami Anne Rice 1976-os azonos című könyvének feldolgozásán alapszik. A regényt Neil Jordan 1994-es feldolgozása tette világhírűvé. A könyv 1976-os megjelenése hatalmas sikert aratott és több folytatása is volt. A véges életre kárhoztatott embereket minden korban izgatta a halhatatlanság kérdése. Ez a kíváncsiság és az öröklét óhaja szülte a gonosz társául szegődött vérszívó vámpírok legendáját. Az Interjú a vámpírral e misztikus lét lényegét kutatja, miközben csodálatos időutazásra hívja a nézőket: a kétszáz éves “fiatalember” ad interjút életéről egy becsvágyó újságírónak. Elmeséli, hogy miként nyert örök életet, amelynek terhe egyre nyomasztóbban nehezedik rá…

Sorozat készül a mára már ikonikussá váló Interjú a vámpírral című filmből

Most pedig készülőben van az Interjú a vámpírral új feldolgozása, méghozzá sorozat formájában. Az azonos című regényen alapuló széria egy minisorozat formájában lesz megtekinthető. Jó hír a rajongóknak, hogy az Anne Rice univerzumát képernyőre adaptáló projekt élére azt a Mark Johnsont nevezte ki, aki a Totál szívás és a Better Call Saul producere is volt. Ezt azért fontos kiemelni, mivel a Breaking Badet a sorozattörténet egyik legjobbjaként tartják számon és a spinoffja is teljesen jó minőségű lett. A szériát az AMC fogja lehozni, amit nyolc részesre terveznek. Érdekesség, hogy tavaly az AMC Rice 18 könyvének jogait szerezte meg, köztük van a Vámpírkrónikák és a Mayfair-boszorkányok sorozat is. Az Interjú a vámpírral-sorozat alkotója és írója Rolin Jones, a producerek között ott találjuk az író Anne Rice-t és fiát, Christopher Rice-t.

“Ezt a napot már nagyon vártuk, mióta valamivel több mint egy évvel ezelőtt megvásároltuk ezt a legendás Anne Rice-gyűjteményt.”

– mondta Dan McDermott, az AMC Networks és az AMC Studios eredeti műsorokért felelős elnöke.

Szerző: MéziMcFly

15 sztárcsemete, akik félelmetesen hasonlítanak a szüleikre


Article Tags: · · · · ·