FILMEZZUNK.HU
Sztárszereplőkkel itt a Savage Salvation első előzetese!

Sztárszereplőkkel itt a Savage Salvation első előzetese!

981

Sztárszereplőkkel itt a Savage Salvation első előzetese!

Megjelent az első hivatalos filmelőzetes a hamarosan a mozikba kerólő Savage Salvation című filmhez, amely egy drogkereskedő csoportokkal teli városban zajló bosszúhadjáratot mutat be. A film sztárszereplőkkel van tele, többek között: Jack Hutson, Robert De Niro, John Malkovich és a rapper Quavo is feltűnik. A Savage Salvationt Randall Emmett rendezte Adam Taylor Barker és Chris Sivertson forgatókönyvéből.

A film hivatalos szinopszisa szerint Church seriff (Robert De Niro) és Zeppelin nyomozó igyekszik fenntartani a békét az eldurvult városukban, ahol a lakosok két érdeke a templom vagy az oxikodon. A frissen eljegyzett Shelby John (Jack Huston) és Ruby Red új életet akarnak. Elhatározzák, hogy közös családot alapítanak és leszoknak a drogokról, amiben Peter, Ruby sógora (John Malkovich) is támogatja őket. Shelby azonban holtan találja szeretett Rubyját a tornácukon, mielőtt még teljesíthetné utolsó kívánságát: megkeresztelkedés a folyóban, hogy lemossa magáról múltbéli bűneit. Tüzes dühvel telve Shelby bosszúszomjas gyilkosságsorozatba kezd, hogy helyrehozza mindazt a rosszat, amit Rubyval szemben a drogkereskedő banda minden egyes tagja elkövetett.

A Savage Salvation a tervek szerint 2022. december 2-án jelenik meg, a digitális boltokban és online módon lesz elérhető.

10 Robert De Niro film, amit vétek lenne kihagyni

(Via Fess.hu)


Article Tags: · · · ·