FILMEZZUNK.HU
Nagyon hangulatos és látványos új előzetest kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

Nagyon hangulatos és látványos új előzetest kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

1376

Nagyon hangulatos és látványos új előzetest kapott Guillermo del Toro Pinokkiója

Egy fantasztikus, de komor mesét ígér del Toro Pinokkiója. Guillermo del Toro tudja, hogyan kell egy fantasztikus történetet hátborzongatóan elmesélni. A rendező olyan filmekben keltette életre a varázslatot, mint a Faun labirintusa, a Bíborhegy vagy éppen A víz érintése, amelyek közül az utóbbi a legjobb film és a legjobb rendezés Oscar-díját hozta el neki. Úgy tűnik, hogy az elméje a sötét tündérmesékhez van igazodva, így ő a tökéletes ember egy olyan történet elmeséléséhez is, mint a Pinokkió. És éppen ezt készül megtenni a Netflixen.

A Pinokkió egy stop motion musical lesz, amely Carlo Collodi klasszikus meséjére támaszkodva követi végig egy fából faragott kisfiú rendkívüli utazását, aki varázslatos módon életre kel, hogy meggyógyítsa a gyászoló fafaragó, Geppetto szívét. A Mussolini-féle Olaszországban, a fasizmus felemelkedése idején játszódó Pinokkió a szerelem és az engedetlenség története lesz, miközben hősünk a helyét keresi a világban.

A parádés szereposztásban olyan színészek hangjain szólalnak meg a szereplők, mint Ewan McGregor (Tücsök), David Bradley (Geppetto) és Gregory Mann (Pinokkió), valamint Finn Wolfhard, az Oscar-díjas Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, az Oscar-díjas Christoph Waltz és a szintén Oscar-díjas Tilda Swinton. A Guillermo del Toro által készített Pinokkió 2022 decemberében érkezik a Netflix műsortárába.

18 film, aminek a végén garantáltan elbőgöd magad

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · ·