FILMEZZUNK.HU
Jöhet egy új Harry Potter film, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Kukázzák a Legendás állatokat, az eredeti szereplőkkel jöhetnek az új Harry Potter filmek

423

Kukázzák a Legendás állatokat, az eredeti szereplőkkel jöhetnek az új Harry Potter filmek

Egyre nehezebb megérteni, hogy mi is történik a Harry Potter-franchise-zal, az elmúlt években egymás után megjelent Legendás állatok és megfigyelésük-filmek ugyanis egyre nagyobb csalódást okoztak, ám úgy tűnik, hogy a Warner még közel tett le arról, hogy újra elnyerje a rajongók szívét.

Legendás állatok és megfigyelésük: Dumbledore titkai (2022) – Spoilermentes kritika

A korábban öt részesre tervezett Legendás állatok széria jövője egyelőre kérdéses, ráadásul J. K. Rowling tweetjei is alaposan lerontották a szerző renoméját. A Puck magazin értesülései szerint viszont a Warner Bros. Discovery-nek van egy ötlete a filmes franchise folytatására, de a stúdiónak még meg kell szereznie Rowling jóváhagyását. Ennek értelmében a stúdió a jövőben megpróbálja majd megszerezni a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színpadi mű megfilmesítési jogait. Rowlingot egyébként korábban már megkeresték ezzel, de akkor egyszerűen nem érdekelte a dolog.

A további értesülések szerint a Warner a jövőben teljesen eláll majd a Legendás állatok-filmek készítésétől, a szériát gyakorlatilag “halottnak” tekinti az alacsony bevételek miatt, ugyanakkor a stúdió vezérigazgatója, David Zaslav a Harry Potter, Superman és Gyűrűk Ura nevekre kíván építeni majd. Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot bármilyen előkészülettel kapcsolatban, a jövőben várhatóan viszont gyakrabban hallunk még ehhez hasonló törekvésekről.

Emma Watson csak akkor vesz részt bármilyen további Harry Potter produkcióban, ha J. K. Rowling nem

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·