FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger durván beszólt az oroszoknak - Amit válaszul kapott, azt egyhamar nem teszi zsebre!

Arnold Schwarzenegger durván beszólt az oroszoknak – Amit válaszul kapott, azt egyhamar nem teszi zsebre!

3312

Arnold Schwarzenegger durván beszólt az oroszoknak – Amit válaszul kapott, azt nem teszi zsebre!

Lehet jobban járt volna, ha csendben marad. Arnold Schwarzenegger a napokban megosztott videóüzenete az orosz néphez figyelemre méltóan hatásos volt. A filmsztár nemcsak a Twitteren, hanem a szinte kizárólag oroszok által használt Telegramon is közzétette a videót.

Arnold Schwarzenegger durván beszólt az oroszoknak - Amit válaszul kapott, azt nem teszi zsebre!

Az orosz állami média napokig megpróbálta teljesen figyelmen kívül hagyni az üzenetet, a több milliós megtekintés viszont arra késztette a közvéleményt, hogy foglalkozzon Schwarzenegger felszólalásával.

“Ez az arc az amerikai imperializmus és gyarmatosítás címlapja”

– jegyezte meg Vadim Gigin televíziós műsorvezető az állami televízió Vasárnap este Vlagyimir Szolovjevonnal című műsorában.

“Kaliforniában akarja megmondani nekünk, hogy mi az igazság?! Ez az ő hozzáállása a mi irányunkba”

– tette hozzá Gigin, ám nem ő az egyetlen, aki felháborodását fejezte ki. Nemrégiben Marjana Naumova sportoló is felszólalt a videóval kapcsolatban:

“Emlékszik, hogy a Terminátor második részében az ön által alakított karakter visszamegy az időben, hogy megakadályozza a Skynet létrehozását, ami az egész emberiség halálát okozná? Oroszország különleges katonai műveletének nem célja az ukrán nép elpusztítása. Hanem a neonáci Skynet ellen irányul, amely az évek során teljesen leigázta Ukrajnát, és egy ellenőrizhetetlen, minden szomszédjára veszélyes szörnyeteggé akart válni, nem csak ránk… Ne állj a Skynet oldalára, Terminátor!”

– üzente Naumova, aki korábban egyébként Bassár al-Aszad szíriai diktátorral is szimpátiát vállalt. A felszólalók között továbbá ott van Zakhar Prilepin orosz író is.

“Videóüzenetében Schwarzenegger, aki hárommillió orosz embert ölt meg filmjeiben azt mondta az orosz népnek, hogy mennyire szeret minket, és mennyire tévedünk Ukrajnával kapcsolatban… Ez az osztrák, az apja fia, aki az SS-ben szolgált és Leningrád közelében megsebesült, megpróbálja eljátszani a jó zsarut”

– írja Prilepin a Telegramon.

Sorozatsztárok, akik a valóságban ki nem állhatták egymást

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·