FILMEZZUNK.HU
Íme 10 élőszereplős adaptáció, amely megváltoztatta a karakterek megjelenését, a végeredmény önmagáért beszél

10 élőszereplős adaptáció, amely megváltoztatta a karakterek megjelenését, a végeredmény önmagáért beszél

1561

10 élőszereplős adaptáció, amely megváltoztatta a karakterek megjelenését, a végeredmény önmagáért beszél

Amikor bejelentik egy mindannyiunknak tetsző történet élőszereplős változatát, elsőként az a kérdés, hogy ki lesz az a színész, aki ezt vagy azt a karaktert élőben megszemélyesíti, és hogyan fog kinézni új ruhájában és frizurájával. Vannak azonban olyan esetek, amikor a producerek kis csavart rejtenek az adott karakterek megjelenésébe, így kicsit új külsővel mutatkoznak be a megszokottnál. Ilyenkor van az, hogy megváltoztatják a főszereplő megjelenését, így modern stílussal mutatkoznak be az adott filmben vagy sorozatban.

1. Aquaman / Jason Momoa

Szerinted Jason Momoa tényleg úgy néz ki, mint az eredeti Aquaman? Nem igazán… De ha megnézzük a Superman és Henry Cavill, Batman és Ben Affleck alakításait, láthatjuk, hogy a filmeket készítő produkciós cégek mindig is nagyon tisztelték az animációs karakterek hűségét. Ám Aquaman-el történt némi változás, ugyanis szereztek, úgymond kreatív engedélyeket, és itt már nem tartották tiszteletben sem az eredeti megjelenést, sem az eredeti jelmezt. Ezzel pedig a színész egy teljesen új szintre emelte és modern személyiségbe helyezte a DC univerzum egyik teljesen elfeledett karakterét, ezzel pedig egy igen elismert karakterré nőtte ki magát, akit mind a közönség, mind a kritikusok is pozitívan fogadtak.

2. Nick Fury / Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson olyan jól alakította Nick Fury karakterét a Marvel Kapitányban, hogy a film végére a rajongók valóban elkezdtek azon agyalni, hogy vajon nem ő -e a S. H. I. E. L. D. titokban irányító ötletgazdája, és nem csak egy színész. Samuel könnyedén ráérzett a képregény karakterére, amit tökéletesen el is játszott.

3. Zöld Lámpás / Ryan Reynolds

Bármennyire is tagadja Ryan Reynolds ezt a filmet, nem menekülhet a múltja elől, és ez a megbukott film sajnos örökre nyomot fog hagyni úgy benne, mint a rajongókban. Ennek ellenére a karaktert szeretik a szuperhős képregény-rajongók. Mielőtt a film népszerű lett volna, a szuperhős már erős karakter volt az Igazság Ligája sorozatban. Külseje pedig más volt, mint az évekkel később őt alakító színész.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·