FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Tom Hanks legújabb filmje, amiben a színész egy mogorva idős bácsit alakít - Az ember, akit Ottónak hívtak

Befutott Tom Hanks legújabb filmjének a vadonatúj előzetese!

2016

Befutott Tom Hanks legújabb filmjének a vadonatúj előzetese!

Tom Hanks egy mogorva idős bácsit alakít legújabb filmjében! Tom Hanks az Tom Hanks: a hétköznapi hős, akivel könnyű azonosulni, mert ha olykor morcos figurákat játszik is, mindig kiderül róluk, hogy helyén van a szívük. Nem kétséges, hogy Hanks hőséről kiderül Az ember, akit Ottónak hívtakban, legújabb, bestseller alapján készült dramedyjében, hogy tipikus Tom Hanks-hős, de az új előzetes alapján úgy tűnik, neki mindig rossz napja van, mindig bal lábbal kel fel. Nézzétek meg alább az új trailert:

Az ember, akit Ottónak hívtak ugyanannak a bestseller regénynek az adaptációja (írta: Fredrik Backman), ami alapján a 2015-ös svéd film, Az ember, akit Ovénak hívtak is készült, ez utóbbiban Rolf Lassgård formálta meg a címszereplőt. Az eredeti Ovéja 59 éves, nyugdíjba vonult férfi, aki még abból is képes problémát csinálni, hogy ő Saabot vezet, a másik ember meg Volvót. A férfinak lételeme volt a munka, de nyugdíjasként már csak csip-csup dolgokat végeztetnek vele, azaz szomszédjai, ismerősei kérik meg kisebb feladatokra. Persze neki is van szíve, csak az jégbe fagyott, amikor elveszített valakit, aki igen közel állt hozzá. De vajon ki olvasztja fel ezt a jégszívet? Ez ennek a drámai vígjátéknak a fő kérdése. Tom Hanks Ottója is hasonló cipőben jár: több mint 40 éves munkaviszony után nyugdíjba küldik, meg ő is küszködik azzal, hogy elveszítette feleségét. Úgyhogy még öngyilkosságot is megkísérel, de az új szomszédok megakadályozzák. Vajon képesek visszahozni az idős úr életkedvét?

A film a tengerentúlon már idén karácsonykor limitált moziforgalmazásba került, azonban 2023. január 13-án ez kiszélesedik. Nálunk az InterCom, a forgalmazó egyelőre csak a 2023 januárt adta meg a premier hónapjának, de feltételezzük, hogy január 12-e lesz a bemutató napja. A filmet Marc Forster (A Quantum csendje, Z világháború) rendezte, a forgatókönyvet David Magee (Pi élete, A kis hableány) írta, a főbb szerepeket Tom Hanksen kívül Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo, Cameron Britton és Mike Birbiglia játsszák.

Tom Hanks felesége gyönyörű színésznő – Már 34 éve élnek boldog házasságban

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·