FILMEZZUNK.HU
Szem nem marad szárazon! Jennifer Aniston megható módon emlékezett meg az ukrán nőkről

Jennifer Aniston megható módon emlékezett meg az ukrán nőkről

843

Jennifer Aniston megható módon emlékezett meg az ukrán nőkről

Szem nem marad szárazon! Jennifer Aniston az ukrán háborúról nyilatkozott, a szebbik nemre fókuszálva. A színésznő az Instagram-oldalára írt egy hosszú posztot, amiben kifejezetten az ukrán nők helyzetére próbálta meg felhívni a több milliónyi követője figyelmét.

Jennifer Aniston nem hajlandó plasztikáztatni – Az 52 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

„Azokra a nőkre és lányokra gondolok, akik Ukrajnában és szerte a világon hősiesen küzdenek hazájukért és népükért – legyenek akár katonák, anyák, szervezők, menekültek gondozók, tüntetők, újságírók… Ezeknek az életüket kockáztató nőknek Ukrajnában és a szomszédos országokban a következőt üzenem: hihetetlenek vagytok, az egész világ mögöttetek áll”

– írta Jennifer Aniston, majd a posztja második felében több olyan szervezetet is felsorolt, akiken keresztül bárki támogatni tudja az ukrán embereket. Nem Jennifer Aniston volt az első híresség, aki felszólalt az orosz–ukrán háborúval kapcsolatban. Az ukrán származású Mila Kunis és férje, Ashton Kutcher is gyűjtésbe kezdett a menekültek megsegítéséért, Gigi Hadid pedig a teljes fizetését Ukrajnának ajánlotta fel.

Így nézett ki Jennifer Aniston 18 évesen, a szalagavatós fotóján

(Via Skubizo.hu)


Article Tags: · ·