FILMEZZUNK.HU
Itt A feláldozhatók 4. első posztere, ami leleplezi a film új címét is

Az USA és Oroszország közti nukleáris konfliktus lesz A feláldozhatók 4 középpontjában

1329

Az USA és Oroszország közti nukleáris konfliktus lesz A feláldozhatók 4 középpontjában

Tizenkét éve indult a franchise, amiről akkor talán még senki sem gondolta, hogy egy nap negyedik részéhez érkezhet. Sylvester Stallone fogta a ’90-es évek nagy akciósztárjait és ütőképes csapatot gyúrt belőlük, akiket elnevezett Feláldozhatóknak és elzavarta egy küldetésre. A nosztalgiavonat pedig akkora lendületet kapott, hogy aztán további két folytatást is kapott. Most pedig már a The Expendables 4 – A feláldozhatók 4. premierjére várunk.

Az USA és Oroszország közti nukleáris konfliktus lesz A feláldozhatók 4 középpontjában

A filmről nagyjából semmit sem lehet még tudni vagy legalábbis nagyon keveset. Annyit azért mindenképp, hogy látványos akcióban most sem lesz hiány, a régi motorosok mellé pedig megint egy sor új arc társul be. De róluk később. Az egyik nagy visszatérő az ötletgazda Sylvester Stallone és Jason Statham mellett Dolph Lundgren lesz. Kezdettől fogva ő alakítja a részeges svéd Gunner Jensent. A színész egy interjúban mesélt el a filmről néhány érdekességet.

A sztori egészen aktuális lehet, ugyanis az USA és Oroszország közötti nukleáris konfliktus körül fog bonyolódni. Amikor arról kérdezték Dolph Lundgrent, hogy nem érzi-e ezt most túl valósághoz közelinek az ukrán helyzet miatt, azt válaszolta, hogy az orosz invázió valós, de a filmjük fiktív. Ahogy minden korábbi rész is fiktív volt, és nagyon reméli, hogy a nézők el tudnak majd vonatkoztatni és jól fognak szórakozni rajta.

Döbbenetes átváltozás! Felnőtt és elképesztően jól néz ki ma a Dennis, a komisz kis szőke csibésze

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·