FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Netflix egyik legnagyobb sikersorozatának, a You 4. évada!

Előzetest kapott a Netflix egyik legnagyobb sikersorozatának, a You 4. évada!

506

Előzetest kapott a Netflix egyik legnagyobb sikersorozatának, a You 4. évada!

Végre-valahára elérkezett a nap, mikor is ízelítőt kaphatunk a Netflix egyik legnagyobb sikersorozatának 4. évadából, amely nem más, mint a YOU. Kétség sem férhet hozzá, hogy a streaming szolgáltató egyik legizgalmasabb és legtöbb fordulatot tartalmazó szériájáról van szó, amelynek eddigi három évada minden alkalommal óriási nézettséget generált a platform számára.

Nem is csoda, hiszen a szerelmes sorozatgyilkost játszó Penn Badgley vérfagyasztó és egyben zseniális alakítása szinte megbabonázta a világot, arról nem beszélve, hogy a harmadik évad lezárása minden eddiginél nagyobb csavart és kérdőjelet hagyott maga után. Már hónapok óta tudni, hogy jön az újabb etap, ahogy azt is, hogy ismét új személyazonossággal, új szereleme tárgyával fogjuk látni a „imádott” karaktert.

Ez a sorozat első hivatalos előzeteséből is kiderül, ahogy az is, hogy Joe Goldberg Európába menekül, „zűrös” múltja elől és persze azért, hogy ráleljen igaz szerelmére. De Joe hamarosan nyomozó szerepében találja magát, ugyanis rájön, hogy nem ő az egyetlen gyilkos Londonban. A folytatásban azon múlik a jövője, hogy sikeresen beazonosítsa és megállítsa azt, aki új barátait célozta meg. A széria 4. évadában olyan színészek kaptak helyet Penn Badgley mellett, mint Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu és Eve Austin. A 4. évad első fele február 9-én debütál a Netflixen, a második pedig egy hónappal később, március 9-én kerül adásba.

A valóságban is egy párt alkot a Netflix erotikus szoftpornójának két főszereplője

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · ·