FILMEZZUNK.HU
Kiderült! Ezért szakított Leonardo DiCaprio a 25 éves barátnőjével

Kiderült! Ezért szakított Leonardo DiCaprio a 25 éves barátnőjével

789

Kiderült! Ezért szakított Leonardo DiCaprio a 25 éves barátnőjével

Döbbenetes az ok! Öt évnyi szerelem után dobta ki a barátnőjét Leonardo DiCaprio a közeémúltban. Hogy miért? Nos, a magyarázat több, mint megdöbbentő.

De kezdjük az elején: A színészt és Camila Morrone-t 2017 végén látták először együtt, 2020-ban pedig még az Oscar-gálára is magával vitte őt. Tavaly még az a hír járta, hogy Leo meg is szeretné kérni a lány kezét, és hatalmas eljegyzési bulit tervez. Majd többször olvashattunk arról is, a Hollywood-i szívtipró olyan komolyan gondolja szerelmével, hogy régóta a családalapítás gondolata foglalkoztatja. De most már mindennek vége – számolt be a hírről a People című amerikai magazin – bennfentes információkra hivatkozva.

Leonardo DiCaprio ritkán látott barátnője igazi bombázó – Már 5 éve bolondulnak egymásért - Camila Morrone

Őt hagyta el a színész

A bennfentes információk szerint nem haraggal váltak el, a kapcsolatuk egyszerűen csak véget ért. S hogy mi lehet a valós ok? Nos, ezzel kapcsolatosan is sorra jelennek meg a hírek azóta. Sorra veszik, DiCaprio számos gyönyörű nővel járt már a kapcsolata alatt, és ők akkor mind nagyon fiatalok voltak. A 42 éves Gisele Bündchen-nel 2000-2005-ig, a 37 éves Bar Refaeli-vel 2005 végén találkoztak és 2011ig voltak együtt, a 30 éves Toni Garnn pedig 2013-2014 között volt Leo párja. Azaz mindegyikük fiatalabb volt 25-nél. Nos, Camila Morrone tavaly június 16-án töltötte a 25-öt, de a jelek szerint neki sem sikerült megtörnie az átkot. Sőt, vannak, akik szerint épp ezért kellett mennie.

Jason Momoa és Emilia Clarke is sírt zavarában, mielőtt a szexjeleneteiket forgatták

(Via Twn.hu)


Article Tags: · ·