FILMEZZUNK.HU
Pókember: Idegenben (2019) - Előzetes

8 érdekesség, amit még nem tudtál a Pókember: Idegenbenről

2518

Pókember: Idegenben érdekességek

A Pókember: Idegenben 2019-ben bemutatott amerikai szuperhősfilm, amit Jon Watts rendezett, ami egyúttal a Marvel moziuniverzum (MCU) harmadik fázisának záródarabja. Ez a film folytatása a 2017-ben bemutatott Pókember: Hazatérés című filmnek, ami ugyancsak Jon rendezésében készült. Most pedig nézzünk meg 8 érdekes tényt, amit eddig nem tudtál a Pókember: Idegenben című filmről.

Pókember: Idegenben (2019) - Kritika

1. A Pókember – Idegenben a Marvel moziverzumának huszonharmadik filmje.

2. Sokáig kérdéses volt, hogy  az új Pókember film, a Pókember: Idegenben és a benne történtek hogyan tükrözik majd a Bosszúállók: Végjáték eseményeit, különös tekintettel arra a tényre, hogy a Pókember – Hazatérésben Tony Stark egyfajta pótapja lett Peter Parkernek. Most már tudjuk, hogy valóban a Végjáték után járunk időrendben. Az Idegenben szorosan illeszkedik a Marvel moziverzum idővonalához, és még az ötéves időbeli ugrás is megjelenik. A film előzetesében látszódik Peter útlevele, azon belül is a születési dátuma, illetve az okmány kibocsátási és lejárati dátuma, de mindnél csak a hónap és a nap – a születésnél augusztus 10. -, hogy ne derüljön ki, hogy már 2023-ban járunk, Peter Parker (Tom Holland) viszont nem öregedett öt évet ennyi idő alatt. Továbbá az, hogy látszik Peter augusztus 10-i születésnapjának feltüntetése  nem véletlen, ugyanis Pókember első alkalommal az Amazing Fantasy című képregény 15. számában tűnt fel, mely 1962. augusztus 10-én jelenet meg.

8 érdekesség, amit még nem tudtál a Pókember: Idegenbenről

3. Tom Holland egy interjúban elárulta, hogy azt szerette volna, ha a filmben Jason Momoa alakítja Kravent.

4. Peter Parker bőröndjén a “BFP” felirat látható, ami utalás a bácsikájára, Benjamin Franklin Parkerre (Ben bácsi teljes neve), akinek halála nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Parker hőssé váljon.

8 érdekesség, amit még nem tudtál a Pókember: Idegenbenről

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · ·