FILMEZZUNK.HU
Elképesztő filmes hibák, amit biztosan nem vettél észre

Elképesztő filmes hibák, amiket biztosan nem vettél észre

110618

Elképesztő filmes hibák, amiket biztosan nem vettél észre

A film fanatikusok igen figyelmesek, így gyorsan kiszúrják az esetleges bakikat. Minden apró részlet, akár a szereplőn, akár a környezetében picit is rosszul vagy hibásan változik, azt a legszemfülesebbek azonnal észre veszik. Alábbi cikkünkben következzen 12 filmes hiba, melyet már lehet hogy te is láttál, de biztos, hogy nem tűnt fel.

(1) Vasember 2.

Vasember 2.

A film elején látható, ahogy a Robert Downey jr. által játszott Tony Stark fehér inget visel a műsorában. Azonban egy pillanat erejéig kilép a showból és mikor újra megpillantjuk, már fekete ingben látható a műsor végéig.

(2) Deadpool

Deadpool

Ha picit jobban szemügyre vesszük Deadpool ugrását az autópályán, láthatjuk, hogy egyik pillanatban még nincsenek a hátán a kardfogantyúk, ám a következő képkockánál már ott vannak és ott is maradnak végig.

(3) Deadpool

Deadpool

Szintén ennél a produkciónál maradva fedezhető fel a következő filmes hiba. A Morena Baccarin által alakított Vanessa olyan tetoválást ismer, ami egy képkockaváltással meg tud jelenni az emberi testen.

(4) Forrest Gump

Forrest Gump

Amikor Jenny találkozik Forrest-tel, a film nézői a vasalót fektetve láthatják, azonban egy képkockával később már álló vasalót láthatunk.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·