FILMEZZUNK.HU
12 romantikus vígjáték egy hangulatos hétvégére

12 romantikus vígjáték, amitől egyből jobb kedvre derülsz

104140

A legjobb romantikus vígjátékok

Valószínűleg egy férfi nem szívesen ülne be a moziba egy romantikus vígjátékot végignézni. Vannak azonban olyan példák ebben a műfajban, melyek nem kevésbé szórakoztatóak, mint némelyik akciófilm gyors esemény-sorozatokkal és rengeteg vérrel. Ráadásul nem egy olyan romantikus vígjáték van, aminek kivételesen mély a mondanivalója, telehintve elgondolkoztató párbeszédekkel. Alábbi összeállításunkban olyan vígjátékokkal találkozhatsz, melyek garantáltan felvidámítanak, ha rossz napod van. Nem is húzzuk az írást, következzék 12 nagyszerű romantikus vígjáték!

1. The F World (2013)

Wallace egy nap találkozik a különleges Chantryvel. A lány nagy hatást tett rá, s a fiú többet is szeretne kihozni a kapcsolatból, de Chantry párkapcsolatban él. A ‘legyünk barátok’ elv eleinte kiválóan működik kettejük között, de a hármas puzzle elemei idővel átrendeződnek…

The F World (2013)

2. Kétéjszakás kaland (Two Night Stand, 2014)

Megan (Analeigh Tipton) és Alec (Miles Teller) egy tipikus egyéjszakás kalandon vannak túl, de kettőjük története csak most kezdődik igazán. New York városát egy hatalmas hóvihar bénítja meg, így a két fiatal csapdába esik Alec szűkös kis brooklyni lakásában. A Megan és a fiú kénytelen több időt eltölteni egymással, mint azt korábban tervezték, és egyre jobban megismerik egymást.

Kétéjszakás kaland (Two Night Stand, 2014)

3. Minden végzet nehéz (Something’s Gotta Give, 2003)

Harry (Jack Nicholson) igazán jól ismeri a fiatal nőket, hiszen évtizedek óta csak velük kezd ki. A korosodó playboy arról híres, hogy minden barátnője harminc alatti volt. Amikor azonban egy váratlan szívroham után pár napra kénytelen összeköltözni a sikeres, vele egykorú írónővel, Ericával (Diane Keaton), mindkettőjűben új érzések ébrednek.

Minden végzet nehéz (Something's Gotta Give, 2003)

4. Egy őrült pillanat (Un moment d’egarement, 2015)

Antoine és Laurent régi barátok, akik most Korzikán nyaralnak. Az utazásra elkísérik őket saját lányaik is, a 17 éves Louna és a 18 éves Marie. Egy este a parton Louna elcsábítja Laurent. A lány szerelmes, de a férfi számára ez mindössze egy könnyű kaland lenne. Louna családja megtudja, hogy a lány szerelmes, csak azt nem tudják, kibe. Pedig nagyon szívesen kiderítenék…

Egy őrült pillanat (Un moment d'egarement, 2015)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · ·